2777
2789
عنوان

به چشم زخم اعتقاد دارین

224 بازدید | 22 پست

چشم زخم راسته؟

یعنی پیامبر و اماما هم قبول داشتن؟

چطوره ما یه حرفی بزنیم سریع چشم میخوریم ولی این همه بلاگر زندگی شون رو تو چشم ما می‌کنن هر روز خوشبخت تر میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله راسته 

خب اونا ک نمیان به شما بگن چه مشکلاتی دارن 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

اونا شغلشون شوآف زندگی شون هست 

زندگی قبل و بعد پست و استوری خوشبختی این افراد رو دیدین؟

کلی پژوهش انجام شده آدم خوشبختای واقعی چیزی رو داد نمیزنن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بله راسته خب اونا ک نمیان به شما بگن چه مشکلاتی دارن

دیگه خدایی نکرده مشکلی چیزی پس بیاد مشخص میشه 

هر روز موفق تر از قبل البته انشاءالله هیچ وقت بد نیارن

همیننن الان داشتم راجع بهش تحقیق میکردم🥲

چشم زخم توی قران اومده و توی خیلی از احادیث پیامبرا بهش اشاره شده پس حقیقت داره

اما اعتقاد به چشم زخم به این معنی نیست که نیرویی مستقل از نیروی خداوند وجود داره. صرفا فقط یه سبب و وسیله است که در اختیار انسانه. 

اما درنهایت نتیجه به دست خداس. بلاگرایی که شما میگی لابد خدا نخواسته و شمایی که تحت تاثیر چشم زخم قرار گرفتی لابد به صلاح بوده

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

سلام آره اعتقاد دارم قبل نداشتم ولی بعد ازدواجم کامل بهش اعتقاد پیدا کردم و اماما و پیامبران قبول دارن دقیق نمیدونم کدام امامی میگفتن نصف از مردمی که توی قبرستان هستن بخاطر چشم زخم اینجا هستن. 

عزیزم بلاگرا ظاهر زندگیشون میارن جلو دوربین نه باطن زندگیشون 

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

دیگه خدایی نکرده مشکلی چیزی پس بیاد مشخص میشه هر روز موفق تر از قبل البته انشاءالله هیچ وقت بد نیارن

نه اونا ظاهر زندگیشون رو به نمایش میذارن مثل همین خود من الان میتونم تاپیک بزنم و نشون بدم خوشبخت ترینم حتی به دروغ خیلیا شاید بگن خوشبحالش و حسرت بخورن ولی خبر ندارن که چه چیزایی رو تحمل میکنم اون بلاگر ها هم همینطور

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

بالاخره چشم نمیخورن معمولا

شغل یکی از اطرافیان من جوری هست با این سبک آدما زیاد معاشرت داره 

میگه شما دعواهای قبل و بعد عکس و کلیپا رو نمیبینین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿