2777
2789
عنوان

یکی از طرف من بخدا بگه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 45 پست
ای وااااااااااااای من خدایا خودت کمک کن

توکل بخدا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وااااااااااااای من خدایا خودت کمک کن

این لباس صورتیه مال  نوزادیشه...بعد دیروز کمد مرتب میکردم اینو برداشت گفت بپوش...هنوز اندازشه😭

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

نفسم بند اومد عکسو دیدم  امیدوارم بزودی خبر خوب بدی اونقد خوب که خودتم باورت نشه

ممنونم عزیزم انشالله توکل بخدا 

ای جووونم  قربون قد و بالات  خوووب میشی عزیزم

فدات دوست عزیزم ممنونم از این همه لطفت 

الهی من قربون اون صورت معصومت بشم فاطمه ی پاکم

سلام دوست عزیز من شما رو اتفاقی دیدم تو یه تاپیکی و متوجه اوضاع پر غمی که دارید شدم

نیت چهل روز زیارت عاشورایی که کاربر ام المصائب خوبمون شروع کردن من به نیت سلامتی دختر شما برداشتم 

من خیلی خطاکارم اما امیدوارم خدا به حرمت خون حسین و به مظلومیت حضرت فاطمه زهرا

فاطمه ی پاک تورو شفا بده

با اشک میگم 

من یه ارزو دیکه هم داشتم که خدا بهم اولاد پسر بده

اما امروز به خدا گفتم اگر قراره فقط یکی از ارزوهام براورده کنی  دختر کوچولوی این دوستمون رو شفا بده😭

مطمینم حال دخترقشنگت خوب میشه و روزای پر از لبخند و شادی تو زندگیت شروع میشه

از طرف من ببوسش فدای اون چشای قشنگش بشم💋❤️

الهی من قربون اون صورت معصومت بشم فاطمه ی پاکم سلام دوست عزیز من شما رو اتفاقی دیدم تو یه تاپیکی ...

سلام دوست عزیزم

واقعا نمیدونم چجور و چطور جواب این همه لطف شما رو بدم

ممنونم ازت برای این همه دعای خوب

ممنونم که در حق دخترم مادری میکنی

انشالله خدا به شما هم یه پسر صالح و سالم بده 

ممنونم عزیزم حتما 

خدا نکنه.خدا بچه ات رو برات نگه داره بهتون سلامتی بده و تمام آرزوهایتان برآورده بشه انشالله

ممنونم عزیزم 

اینجا بهش گفتم بشین ازت عکس بگیرم برام ژست گرفته

سلام دوست عزیزم واقعا نمیدونم چجور و چطور جواب این همه لطف شما رو بدم ممنونم ازت برای این همه دعای ...

اخ که من قربونت بشم فرشته ی ناز

خدا رو قسم میدم به سه ساله ی حسین به زودی بیایی خبر سلامتی کاملش رو بهمون بدی

هیچ لطفی نیست وظیفه م هست یه دعا تنها کاریه که از دستم برمیاد امیدوارم که این چله زیارت عاشورا تموم نشده شما حاجتت رو بگیری 

من دخترم شیر میدم همین الان از عمق وجودم خواستم که خدا دلت شاد کنه

اخ که من قربونت بشم فرشته ی ناز خدا رو قسم میدم به سه ساله ی حسین به زودی بیایی خبر سلامتی کاملش رو ...

خدا نکنه عزیزم

ممنونم انشالله توکل بخدا

دعاگوت هستم عزیزم 

ممنونم از این همه لطفت

خدا دخترت رو بهت ببخشه و عاقبت بخیر بشه

ممنونم خوبه خداروشکر ۱۹ برج ۵ میره معاینه اون‌موقع میگن ک چی میشه دقیقا

استارتر محترم توروخداااااا بچت و ببر پیش امام رئوف.ببر پیش غریب الغربا.ببرش حرم علی ابن موسی الرضا.آقا خیلی مهربونه و قدرتمند.شفای کامل انشاالله عنایت کنه.آقا و به مادرش قسم بده و به پسرش امام جواد.🤲🤲🤲

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
استارتر محترم توروخداااااا بچت و ببر پیش امام رئوف.ببر پیش غریب الغربا.ببرش حرم علی ابن موسی الرضا.آ ...

عزیزم😭😭😭

بردمش 

بازم دو هفته دیگ میبرمش 

چهارشنبه میره شیمی درمانی

خدا بخواد ۳ برج ۵ میبرمش مشهد

امام رضا رو قسم دادم به جوادش ک شفای دخترم رو بده تولد بچش براش سنگ تمام بذارم

سلام عزیزم' رو چشمم' انشاالله بشنوم خبر خوب شدن دختر گلتو♥️♥️♥️

سلام عزیزم

ممنونم چشمات بی بلا ❤❤❤

انشالله عزیزم تشکر