2777
2789

هرکی تجربه و اطلاعاتش طبق شخصی خودش بنویسه  مختصر و مفید ممنونم

راه رسیدن به آرزوها و خواسته هامون چه راه و چه کارایی انجام بدیم ؟ 

من نه هدفی دارم نه ارزویی 🥲🥲

پس نمیتونم کمکی کنم بهت متاسفانه

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نه هدفی دارم نه ارزویی 🥲🥲پس نمیتونم کمکی کنم بهت متاسفانه

😂😂😂

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

عه یادم انداختی من هدف دارو بود یادمه اون سال ورود ب دبیرستانم با یه شوک خیلی بد مواجه شدم ک اگر پیگیر میشدم نمیتونستم مثل ادم درس بخونم ولی با هزار مصیبت گزاشتم کنار و مثل وحشیا درس خوندم..

گاهی وحشی شدن تو مسیری ک میخای به هدفت برسی و ب حرف هیچ کسی و هیچ مسائلی خودتو قاطی نکنی کمکت میکنه

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

چرا انقد ناامیدی مگه میشه ادم هیچ ارزویی نداشته باشه

ناامید نیستم ولی دل به هیچی نبستم و ارزو نیست برام 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

بیخیالی عالمی دارد که نصیب هرکسی نمیشه کاش من آدم بیخیالی بودم😂

واقعا خیلی خوبه ی بنده خدا میشناسم انقد بیخیاله نه تغییری میکنه نه چیزیش میشه حرف هیچکس براش مهم نیس همش میگه روم تاثیری نمیذاره بس بیخیاله خدا هم براش درست میکنه 😅