2777
2789
سلام عزیز ببخشید اینجا میپرسم اون کاربر که گفتید پز درس میداد دخترش چه رشته ای قبول شد؟

سلام،یادتون باشه اوایل هرروز میومد میگفت دخترم شاگرد اوله درسش خیلی خوبه ما فکرکردیم رشته تجربی یا ریاضی میخونه بعدا گفت رشته انسانیه،بینهایت درس دخترش رو پز داد بعد که به کنکور رسید گفت ۴۰میلیون هزینه کردم دخترم دانشگاه دولتی تبریز قبول بشه ی رشته معمولی قبول شد که همه گفتن نفرست بازار کار نداره بعد چند وقت اومد گفت دخترم میگه اگه امسال نرم سال دیگه اینم محاله قبول شم دانشگاه تبریز هم قبول نشد یادم رفته چه رشته ای بود باید برم تاپیک گزیده هارو ببینم ولی میدونم رشته بدرد نخوری بود،ولی کسی جرات نکرد بگه این دختر که ۱۲سال شاگرد اول مدرسه بود چرا این رشته قبول شد

سلام،یادتون باشه اوایل هرروز میومد میگفت دخترم شاگرد اوله درسش خیلی خوبه ما فکرکردیم رشته تجربی یا ر ...

من یادمه می‌گفت نود میلیون هزینه دادم (اینطوری یادمه شاید اشتباه میکنم آخه تو گروه ایتا یادمه) 

بعد هی ازش کار خونه میکشید 

منم گفتم که چطوری میگید آنقدر هزینه کلاس دادید ولی بخش تو زمان هی کار خونه میدید 

(متاسفانه به همه برخورد🫠 البته به تعداد که کاربری خودشون هست) 

و اینکه برای من قابل باور نبود کسی که اصلا هیچ خرجی نمیکنه نود میلیون هزینه کلاس بده 

یه مورد دیگه اینکه یه روز که از گروه ایتای اون زمان قهرررر کردن🫥 گفت که اون موقع ۶۰ هزار یا صدتومن دادم موبایلی برام دیلیت اکانت زده یا تنظیمات کارخانه زده 

که لازم من باورم نشد آدمی که برای خرید یه ماست کللللی راه می‌ره که فقط پونصدتا تک‌تومنی ارزونتر بخره !!!!

بعد بره صد بده موبایلی برای تنظیمات کارخانه زدن که تو خود گوشی با یه گزینه انجام میشه!!! 

متاسفانه حرف هاشون بسیار ضدو نقیض هست 

ولی یکسری نمیخوان بپذیرن

خودش هم که با اکانت های بسیااااار میاد از خودش دفاع می‌کنه بقیه باورشون میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام،یادتون باشه اوایل هرروز میومد میگفت دخترم شاگرد اوله درسش خیلی خوبه ما فکرکردیم رشته تجربی یا ر ...

یه بارم شوهرشون انگار دست هاش سوخته بود  

تعریف کرد که کلی تو فکره و حتی گریه کرده😐 که ببخشید براتون کم گذاشتم 

بعد این خانم با این همه پول که تو دستشه 

رفته بود فقط برای شیرین کردن خودش!!!! گفته بود نه ناراحت نباش یه پنج تومنی!! داریم به سختی می‌گذرانیم و ...

آخه چرا باید به اون مرد آنقدر حس ناکافی بودن بدی 

که گریه کنه 

این مال برای کجا میخوای پس ؟ 

وقتی نمیگذاری نه بچت نه شوهرت کیف‌اش ببرن 

چقدر دلم برای این مرد سوخت 

یکی هم اینکه از نظر ایشون همه کارشون اشتباهههه جز خودش 

از زهرا و .... 

بعد هی از خودش تعریف تعریف تعریف