2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تحقیق نکردین  آخه خیلیا هنوز ثبت نکردن میخوام بدونم اگر مشکلی پیش نمیاد ما هم نکنیم

نه تحقیق نکردیم

کلا تا دقیقه ی نود صبر میکنیم😂

از اطرافیانتون بپرس گلم به نظر فقط من اکتفا نکن

ببین ثبت نام کرده ها بیشترن؟ممکنه قوانین عوض شه یا نه

ما هم هنوز نکردیم ولی بخاطر مالیات خیلی نگرانم میترسم اگر ثبت نکنیم خونه خالی حساب بشه مالیات بدیم

اتفاقا بر عکس ثبت کنی زودتر آمارتو تقدیم میکنی انقد گشادن که حتی نمیخوان به خودشون زحمت بدن اطلاعاتو از ثبت و منابع دیگه جمع آوری کنن

البته غیر از گشاد بودن یه علت دیگه ام داره ها

اسنادی که تک برگ نیستن کد رهگیری ندارن و جمع آوری اطلاعاتشون تو بوروکراسی اداری مسخره ای که داریم واسه خودشون هم مشکله هم زمان بر

اونا که قول نامه ای ان یعنی تا حالا هیچ سندی از اداره ثبت نگرفتن که خیالشون راحت از هفت دولت آزادن هیشکی پیداشون نمیکنه

حتی خودشونم نمیتونن خودشونو پیدا کنن 😂 حدود ۵ سال باید تو دادگاه ها بدوئن واسه اثبات مالکیت و گرفتن سند ملک و زمینی که قول نامه ای معامله شده

دیگه خودت حساب کن این وضعیت صاحب ملک واسه اثبات مالکیتشه وااای به حال بقیه که بخوان ثابت کنن و ازت مالیات بگیرن

اونا که سند دفترچه ای دارن وسط ماجرا حساب میشن

سند تک برگیای بیچاره  هم چون کد رهگیری روشون حک شده خط مفدم جبهه پرداخت مالیاتن😂😩

هر چی میدونستم رو کردم

یه تاجی