2777
2789
از کجا بدونیم واقعا همون تاثیری رو میزاره که میگن؟؟

یعنی چی؟ خب واسه چهره تجسم میکنی و یا به سه عکس دلخواه که مدل مد نظرته نگاه میکنی و نتیجه میگیری. ولی اگه سابلیمینال معتبر نباشه عواقب بدی داره

تعطیل
من تغییر رنگ چشم رو میخوام امتحان کنم.ینی میشه

ببین این ینی که میگی ینی شک داری! 

باید اول تحقیق کنی مطمعن بشی و بعپ وقتتو بذاری @subliminalgh این کانالی هس که من نتیجه گرفتم، نتایج افرادو میذاره میتونی ببینی 

تعطیل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چال گونه، گونه ی برجسته

چند وقت گوش کردین؟؟؟

واسهه قوز بینی من شنیدم هس ولی یه استخوان که با عمل به زور میشه صافش کرد با یه صدا یا ویس چجوری صاف میشه؟؟ واقعاا برام سواله

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
واقعا برای ریزش مو تاثیر داره؟ چجوری میشه تهیه کرد؟

اره عزیزم تاثیر داره 

من از کاناای که نتیجه گرفتم این هست @subliminalgh

باید بزنی تلگرام بیاد 

سابلیمینال موی دلخواه میزنی و باید ایمان قوی داشنه باشی

تعطیل
یعنی چی؟ خب واسه چهره تجسم میکنی و یا به سه عکس دلخواه که مدل مد نظرته نگاه میکنی و نتیجه میگیری. ول ...

خب اهنگه که تاثیر میزاره،ممکنه بگن برا فلان چیزه ولی برا یه چی دیگه باشه،معتبرش رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چند وقت گوش کردین؟؟؟ واسهه قوز بینی من شنیدم هس ولی یه استخوان که با عمل به زور میشه صافش کرد با ...

یک هفته ولی دورش یک ماهس 

ببین عزیزم شما الان شک داری باید کاملا مطمعن بشی 

ضمیر ناخوداگاهت بیشتر از این حرفا قدرت داره

تعطیل
خب اهنگه که تاثیر میزاره،ممکنه بگن برا فلان چیزه ولی برا یه چی دیگه باشه،معتبرش رو از کجا میشه تهیه ...

خب این بحث دیگس 

من از کانالی که نتیجه گرفتم اینه @subliminalgh

باید بزنی توی تلگرام

تعطیل