2777
2789
عنوان

ای یوای بااسپرم ضعیف

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 28 پست
عزیزم آی یو آی اسپرم و خودشون شست و شو میدن تزریق میکنن به رحم دیگه نزدیکی چیه این وسط

نمیدونم به من یه برگه مراقبت داده بود توش اینو نوشته بود،، به خودمم گفت بخاطر قرصا و آمپول ها بدنت بیشتر تحریک میشه امکان داره طبیعی هم بگیره

خدایا هزاربار شکرت❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تزریقه یه اقدام محسوب میشه.بعدش بازم یه روز درمیون باید اقدام کنی

خواهرم و زن داداشم ای یو ای کردن تا ۴۸ ساعت گفت به هیچ وجه نزدیکی نکنید. چون اسپرم ضعیف  قدرت باروریش پایینه فقط باعث انقباضات رحم میشه. اون اسپرمی که تو ازمایشگاه شست و شو دادیم و کیفیت بالاتری داره بدن به همون نیاز داره.  وگرنه نزدیکی اگه میشد که ادم راحت حامله میشد دقیقا ای یو ای کار روی اسپرمه  وتزریق میشه جون اسپرم مرد قدرتشایینه این کارو میکنن‌.البته این ایتجوری بود شاید هر پزشکی یه جوره و هر دو حاملخ صدن

روانشناسی کودک
الان مادرشدید؟اگه دوست داشتید بگیدمشکلوتون چی بود

نه متاسفانه،، گفت اگه نگرفت باید آی وی افکنیکه دیگه نرفتم،،همسرم مشکلی نداشت خودمم یه تخمدانم همیشه درد میکرد فولیکول اصلا نداشتم تو اون تخمدان،،، اما تخمدان راستم خوب بود،، دوتا فولیکول 18 و 20 داشتم،، دکتر میگفت تنبلی داری

خدایا هزاربار شکرت❤️❤️❤️
خواهرم و زن داداشم ای یو ای کردن تا ۴۸ ساعت گفت به هیچ وجه نزدیکی نکنید. چون اسپرم ضعیف  قدرت ب ...

خب عزیزم منم میگم که امروز عصر کع آی یو آی کردی این میشه یه اقدام،بعد از اون پس فرداش دوباره اقدام میکنی که میشه حداقل۴۸ساعت بعد دیگه

خب عزیزم منم میگم که امروز عصر کع آی یو آی کردی این میشه یه اقدام،بعد از اون پس فرداش دوباره اقدام م ...

بله به منم گفته بود بعد از 48 ساعت یه شب درمیون نزدیکی کن

خدایا هزاربار شکرت❤️❤️❤️

عزیزم آی یو آی انجام دادید؟موفق شدید؟

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔