2777
2789
عنوان

ای یوای بااسپرم ضعیف

502 بازدید | 28 پست

سلام عزیزان.دوتا سوال دارم ازتون.اینکه کسی هست بااسپرم ضعیف ای یوای موفق داشته باشه؟دواینکه من خونم طبقه سومه بدون اسانسور.به نظرتون بیام خونه یابرم خونه مادرشوهرم بخاطره پله ها؟

اگه مادرشوهرت بهت رسیدگی میکنه و اعصابتو بهم نمیریزه برو وگرنه بیا خونه خودت.چون آرامش برا بارداری ا ...

اره کاری بهم نداره.ولی خب هیجا خونه ادم نمیشه.بخاطره پله ها میگم اینکه بعد ای یوای بده؟یااینکه ایرادی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره کاری بهم نداره.ولی خب هیجا خونه ادم نمیشه.بخاطره پله ها میگم اینکه بعد ای یوای بده؟یااینکه ایراد ...

نه تا ۱ ساعت همونجا استراحت کن.از پله ها یواش بیا بالا تا چند روزم توالت فرنگی استفاده کن

از خوردن فرنی یا حتی نشاسته تو آب هم غافل نشو

عزیزم خونه خودت راحت تری. غذاهم چندین روز به شوهرت بگو یه چیز ساده بپزه مثلا دوتا ماهیچه با پیاز و زعفرون بریزه تو زودپز یکمم برنج بپزه دو وعده بخوری بلند نشو. ولی اسپرم ضعیف بهتره ای وی اف کنی 

روانشناسی کودک
عزیزم خونه خودت راحت تری. غذاهم چندین روز به شوهرت بگو یه چیز ساده بپزه مثلا دوتا ماهیچه با پیاز و ز ...

دکتر گفت فعلا یبار ای یوای روامتحان میکنیم اگه نشد میریم سراغ ای وی اف که امیدوارم که بشه😔.پله ها چی موردنداره؟

شما انجام دادید؟دکترتون راجبه پله هاچیزی بهتون نگفت؟

بله انجام دادم، نه فقط همونجا نیم ساعت دراز کشیدم،تو خونه هم کار سنگین نکردم،دکتر فقط گفت یه شب درمیون نزدیکی باید داشته باشی.....اما واسه من نتیجه نداد متاسفانه

خدایا هزاربار شکرت❤️❤️❤️
عزیزم بعد از آی یو آی باید مرتب نزدیکی داشته باشی،، خونه ی خودت راحت تری

عزیزم آی یو آی اسپرم و خودشون شست و شو میدن تزریق میکنن به رحم دیگه نزدیکی چیه این وسط

روانشناسی کودک