2777
2789
عنوان

از بیرون زن مستقل و آزادی به چشم میام ولی من این آزادی رو حس نمیکنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 64 پست
سوالت برای چی بود دوستم یا اون استیکر خنده برای اون خانومی گفت استخر میره 

سوال اولم این بود ک ببینم کلا حستسه یا تیپ مردای حمایتگرو داره ک فهمیدم از حرفاتون تیپ مردای حمایت گرو داره.تلاش میکنه کم نزاره،فک میکنه مسئوله در قبال شما و باید ب جای شما هم فک کنه.

استیکر خنده برا اون خانوم ک شوهرش جلوتر از اون خانوم اوکی بود برا بیرون رفتن اونا،کلاسرقصم بود ن استخر.

ی کم حساسیتت رو کم کن.به دید مثبت به قضایا نگاه کن رفتار شوهرت برات قابل هضم میشه تا عوض بشه.....

این تیپ مردا کفش آهنی باید پوشید تا تغییر کنن.

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....                       
سوال اولم این بود ک ببینم کلا حستسه یا تیپ مردای حمایتگرو داره ک فهمیدم از حرفاتون تیپ مردای حمایت گ ...

قشنگ جواب دادی ممنون❤️ واقعا هم عوض نمیشن ولی خب منم عوض نمیشم منم ناراضی ام از این دلهره ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ جواب دادی ممنون❤️ واقعا هم عوض نمیشن ولی خب منم عوض نمیشم منم ناراضی ام از این دلهره ها

💖ی کم اون عوض میشه ی کم شما،اینجوری هیچ کدوم لطمه نمیبینین.

گل بی عیب خداست.

خوبی این مردا اینه که میشه قشنگ بهشون بگی مرررد😂واقعن پشت آدمن.😁ی مدل خاصی نازنازی مث دخترشون با همسراشون رفتار میکنن و مراقبشون هستن.

من مامانم هنوزم ازینکه بابام مراقبشه ک اتفاقی نیافته وختی بیرون میره کلافه هس🥴ماهم همیشه براش عالم و آدم مثال میزنیم ک زناشون براشون مهم نیستن،بابا هم توجهشو اینجوری میرسونه ب شما....

جالبه مامان منم ازینکه همیشه غذارو باید حاضر کنه بعد بره ناراضیه.😑خدا برا همدیگه حفظتون کنه.

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....                       
💖ی کم اون عوض میشه ی کم شما،اینجوری هیچ کدوم لطمه نمیبینین. گل بی عیب خداست. خوبی این مردا اینه ک ...

ممنون که از دعاتون و ممنون که وقت گذاشتی خدا کمکت کنه همه جای زندگیت

من میرم ولی اجازه گرفتن قبلش اذیتم میکنه

مردا همه همینجورن دوست دارن احساس برتری ومالکیت داشته باشن نسبت به خانوماشون 

به نظرم مثل من خرش کن🤭🤭🤭یعنی با زبون سوارش شو وبه زبون بگیرش 😅😅

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم