2777
2789
عنوان

دوس پسرم🤧

1543 بازدید | 113 پست

سلام 

من ۲۰سالمه

دوس پسرم ۲۵

حقیقتا ی سوالی داشتم

من نمیتونم بگم پسری واسم خرج کنه و فلان چیزو بخره و..

خودشم تابحال یه دستبند طلا برام خرید و اصلا مورد پسندم نبود ولی

هی میگف بگو سلیقه ات چیه چطور اکسسوری دوس داری چی واست بگیرم و.. 

ولی من نمیتونم بگم پسری واسم خرج کنه و فلان چیزو بخره 

مثلا من از ی انگشتری خوشم اومده بود پست شو تو اینستا واسش فرستادم

گف عه پس همینو واست میگیرمو ب آنلاین شاپه پیم داد حتی ولی قسم ش دادم ک پاک کنه و نگیره

۲ماهه باهم تو رابطه ایم 

حقوقش هم خوبه

هزینه دیت ها هم خودش حساب می‌کرد ازاول 

خلاصه ک اون دلش میخاد واسم خرج میکنه منم دلم میخاد ولی روم نمیشه

کلا یطوریم نسبت ب این موضوع 

خودم سرکارنمیرم 

فردا میخاستم برم ناخن ‌بکارم هزاربار میخاستم بهش پیام بدم ک اشکان ۱تومن بزن واسم ولی هی پاک میکنم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

از طرفی میگن زنی ک خرج نداره ارج هم نداره  و

دومین دوس پسرمه

منو به خونوادش هم معرفی کرده و یبار با مامانش رفتیم کافی شاپ ولی من هنوز معرفی نکردم و خونواده من نمی‌دونن

واقعا پسر خوبیه

چیکارکنم؟راهنمایی میکنین

نباید مستقیم بگی یه تومن بزن 

مثلا قبل ناخون کاشتن ازش بپرس چه رنگی بزنم چه طرحی و ...

بعد خودش میفهمه 

وقتی ام ک تعارف میزنه رد نکن

خودمم خوشم‌نمیاد فقط پیشنهاد دادم بهت

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا توهین میکنیخب اگه این مشکلو نداشتم ک تاپیک نمیزدم

باید بزاری خرج کنههه اگه جلوشوبگیریییی بعدا دیگه خرج نمیکنههه ازش درخواستی نکن فعلا ۲ ماهه تازس 

ولی هر چی گفت میخرم بگو‌ مرسی تمام 

هیچی نیاز نیست بگی مرسی ممنون لطف کردی اخی چه خوشحال شدمم همینننن 

ارزوی من خوشحالی توست!تویی که اینجا هستی و تویی که این متن را میخوانی♥️

زنی که خرج نداره ارج نداره رو واسه شما نگفتن که واسه زن و شوهر گفتن کار درستی میکنی ازش پول نمیگیری

پس این همه پسرایی ک واسه دوس دخترشون خرج میکنن چی؟ با چ منطقی اینکارو میکنن؟

اصن وقتی خودش دلش میخاد ؟

عزیزم چرا توهین میکنیخب اگه این مشکلو نداشتم ک تاپیک نمیزدم

عزیزم خوشبحالت 

وقتی بیرون میرید چی میخره؟ برای خوردن اینا

باورت نمیشه من رفتم دیدنش ی ابم نگرفت از تشنگی داشتم میمردم حالا هم دیگ از چشمم افتاده آخه یه غذا مگ چند میشخ

نباید مستقیم بگی یه تومن بزن مثلا قبل ناخون کاشتن ازش بپرس چه رنگی بزنم چه طرحی و ...بعد خودش میفهمه ...

واقعا باهوشیییی سیسی راهنماییامو از این به بعد از خودت میگیرم 😂

استارتر همین خوبه، بعدم وقتی میخواد واست خرج کنه چیزی نگو خودش مختار به آنلاین شاپه پیام داده تو چیکار داری میگی پاکش کن؟

(این راهنمایی رو کسی بهت میکنه که متنفره از اینکه پسری هزینه چیزی رو بهش بده 😐🎀😂) 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

عزیزم خوشبحالت وقتی بیرون میرید چی میخره؟ برای خوردن ایناباورت نمیشه من رفتم دیدنش ی ابم نگرفت از تش ...

وا یعنی چی 😂😐😐 ن من تو بیرون رفتن و اینا خجالتی نیستم اصلا 

چون این صددرصدددد وظیفشه 

واقعا پسر خوبیه هرچی بخام میگیره خدایی..

هرجا بگم میریم و.. 

وا یعنی چی ؟آدم خسیس خیلیی بده ک