2777
2789
عنوان

بعد 8 سال بهم رسیدیدم

385 بازدید | 24 پست

سلام دوسال پیش یه تاپیک گذاشتم و گفتم خانواده عشقم نمیان خواستگاری ، برید بخونید تا متوجه حاد بودن داستان بشید ، همون سال 1402 خیلی تلاش کردیم خیلی ها پادرمیونی کردن خب یه مسائلی این ازدواج و بیشتر خراب میکرد اینکه کارش شراکتی بود ، نه پس اندازی نه خونه ای هیچیییی نداشت رسما ولی خب خانواده من به نظر من احترام گذاشتن ، اونقدر حرف زد با خانوادش و بحث شد که بلاخره رضایت دادن که بیان 

خواستگاری ، بله برون و عقد تو سه روز پشت هم شد چرا ، بخاطر اینکه خانوادش به زور رضایت دادن و راهشون دور بود نمیتونستن بیشتر بمونن 

اومدن و صحبت کردن و اوکی شد یه نشونم همسرم برام خرید انداختن و رفتن و فردا شب بله برون هم انجام شد تک تک وسیله های بله برون رو باهم خریدیم خلاصه عقد کردیم و یه جشن تو تالار هم گرفتیم تمامممم مسئولیت مراسم ب گردن خودمون بود از دیدن تالار ، خریدن میوه و شیرینی ، پیدا کردن ارایشگاه ها ، پیدا کردن ماشین ، گرفتن فیلمبردار و... خلاصه همه چی 

همسرم هیچی نداشت ، تو این یکسال و نیم ، تمام جهاز و خودش گرفت ، ماشین گرفت ، خونه هم داریم اجاره میکنیم چندوقت دیگه هم عروسیمونه ما باهم ساختیم از صفر بدون کمک خواستم بگم الویت و نذارید به ملک و ماشین اگه واقعا کسی رو دوست دارید و ازش مطمئن هستید که ارزش وقت گذاشتن داره ، بمونید و باهم بسازید ، ادم درست خیلی سخت پیدا میشه 

امیدوارم هیچکس روزایی که من تجربه کردم براش اتفاق نیفته و تمام عاشقا بهم برسن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک خوشبخت و سفید بخت بشی گلم . بعنوان یه خانم باتجربه بهت میگم یکسال دو سال اول زندگی خیلللی چالش هارو قراره داشته باشید ‌. دلسرد و ناامید نشو . فقط ب همسرت تکیه کن .انشالله زندگیت سرشار از اتفاقای شیرین بشه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

حرفات درسته اما یه مدت ک بگذره از زندگیت میفهمی ک عشق تنها اصلا کافی نیس اینو گفتم چون دخترای کم سن تو سایت زیاده و ممکنه هوایی بشن و بخاطره هرپسری بجنگن با خونواده و بگن چون عاشقیم عشق خیلی خوبه بشرطی ک کنارش کمی پول هم باشه ک نشه کلی سختی و رنج و عذاب کشید زندگی الان خرج داره فقر ب مرور عشق رو هم از بین میبره و برعکسشم هس عشق میتونه فقر و از بین ببره اگه کنارش تلاش باشه 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

امیدوارم خودت هم همیشه حست همینقدر قشنگ بمونه و نگی چرا برام فلان کارو نکرد و با این حرفا خودتو اذیت کنی و عشق کم نشه 

منم تجربه شروع از کم رو داشتم شوهرن بجز یه موتور هیچی نداشت 

باهاش ساختم .جمعه این هفته ۱۲مین سالگرد ازدواجمونه الان خدا همه چی بهمون داده و عشقمونم پابرجاست البتا ما سنتی بودیم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

تنبل نباش 😂😂😂 من زحمت کشیدم نوشتم مرسی از محبتت 😍😘

خوندم😂

خب اگه می خوندم اصلا احتیاجی نبود برات ارزوی خوشبختی کنم با توجه به سختی هایی که کشیدید معلومه همو دوست دارید و خوشبختید:)🥲💗🫂

امیدوارم تا اخر بمونید برای هم:)))

انشالله ک خوشبخت و سفید بخت بشی گلم . بعنوان یه خانم باتجربه بهت میگم یکسال دو سال اول زندگی خیلللی ...

دقیقا ، چالش های زندگی دونفره خیلی سخته بعضی وقتا که فکر میکنم میگم چقدر برای ازدواجمون تلاش کردیم و اون موقع فکر میکردیم ازدواج کنیم راحت میشیم 

ولی اینقدر بهمون فشار اومده که میگم دوست بودیم فقط چالش بیرون رفتن داشتیم ، واقعا ادم وارد زندگی که میشه خیلییی بزرگ میشه خیلی تجربه به دست میاره 

ممنون از راهنماییت عزیزدلم 🌹

حرفات درسته اما یه مدت ک بگذره از زندگیت میفهمی ک عشق تنها اصلا کافی نیس اینو گفتم چون دخترای کم سن ...

بله درست میگی عشق کافی نیست من 27 سالمه و تجربه های زیادی از این زندگی کوتاه داشتم ، صد البته پول لازمه زندگیه ولی همه چی پول نیست برای کسی باید جنگید که ارزش جنگیدن داشته باشه و البته این داستان زندگی من بود به کسی پیشنهاد نمیکنم با بی پولی هر کسی بسازن چون ادم های بساز زیادی رو دیدم که خیانت دیدن همه چی رو اصول باید جلو بره