2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه به دنیا اومد طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 57 پست
بخدا از محبت چیزی کم نزاشتم.هر کاری کرده کوتاه اومدم.سه ساله با حانوادش توی یه خونه ام.الان یه هفته ...

عزیزم این ک ایشون اینو گفتن دلیل نمیش شما چیزی کم گذاشتع باشی 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

واچرااینجورین شوهراتون میزون نیستنا خداشفاشون بده

اره بخدا مامانم باهاش حرف زد میگه اگه میخواد بیاد خودش بیاد لمونه تا وقت زایمانش من دنبالش بیا نیستم.میگه بعد زایمانش بره.بخدا تا خونه بودم خوب بود اومدم خونه بابام نمیدونم مادرش چیکار کرد.چون موقعی که با مادرش خداحافظی کردم ک بیام اینجا سرشو بلند نکرد جوابمو بده.میدونم کار اونه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا مامانم باهاش حرف زد میگه اگه میخواد بیاد خودش بیاد لمونه تا وقت زایمانش من دنبالش بیا نیستم ...

شوهرت اگه آدم باشه به حرف مادرش گوش نمیکنه شوهرت مشکل داره عزیزم...سوره طلاق ومزملو بخون انشالا خدا دلشو نرم میکنه میاددنبالت

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
عزیزم این ک ایشون اینو گفتن دلیل نمیش شما چیزی کم گذاشتع باشی 

اره خب دلم میسوزه.بخدا با اینکه حاملم همه کارا به گردن منه.غذا.شستن لباس با دست حتی کارای خونه مادرش.یه دونه لباسشو نمیزارم کثیف بمونه با هر حالی انجام میدم.ولی بازم منو دوست نداره راضی نیست ازم احتراممو نداره قدرمو نمیدونه😔

بخدا از محبت چیزی کم نزاشتم.هر کاری کرده کوتاه اومدم.سه ساله با حانوادش توی یه خونه ام.الان یه هفته ...

هیچ کاری نمیتونن بکنن بچه تا هفت سال با توئه خرجش رو باید بدن بزا تهدید کنه خودش ب شکر خوری میفته یکم بلد باش بگو طلاق بده بدرک خیلی خوشم با اون مادر فولاد زرهت برگردم ک چی

انسانم آرزوست
شوهرت اگه آدم باشه به حرف مادرش گوش نمیکنه شوهرت مشکل داره عزیزم...سوره طلاق ومزملو بخون انشالا خدا ...

بارها اینطور شده.نمیدونم چیکار کنم مادرش دست از سر زمدگی من برداره بخدا کاریش ندارم همش به من آزارشو میرسونه.دعا کن واسم🙏

اره خب دلم میسوزه.بخدا با اینکه حاملم همه کارا به گردن منه.غذا.شستن لباس با دست حتی کارای خونه مادرش ...

خدا جوابشو میدع 

نمیدونم واقعا اعصابم خرد میش 

میترسم بخدا این چیزارو میبینم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بارها اینطور شده.نمیدونم چیکار کنم مادرش دست از سر زمدگی من برداره بخدا کاریش ندارم همش به من آزارشو ...

حتماعزیزم

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
هیچ کاری نمیتونن بکنن بچه تا هفت سال با توئه خرجش رو باید بدن بزا تهدید کنه خودش ب شکر خوری میفته یک ...

خیلی خسیسه.گاهی حس میکنم به خاطر خرج زایمان و اینا داره اینکارارو میکنه.نمیدونم هر چیزی به فکرم میاد.گفتم بیا دنبتلم گفت اگه بگن دارن منازتو تشییع میکنن هم نمیام.خیلی دلم شکست😔

خدا جوابشو میدع  نمیدونم واقعا اعصابم خرد میش  میترسم بخدا این چیزارو میبینم

اره دقیقا زندگی و ازدواج هیچیش معلوم نیست.نمیدونی قراره چه زندگی ای داشته باشی.بخدا من این زندگی رو تصور هم نمیکردم ولی خب واقعا یه روزایی رو تجربه کردم که از خدا میخام دشمنم هم تجربه نکنه.خیلی سختی کشیدم.تاپیکامو ببینی یه گوشه ای از زجرامو میبینی.😞

اره دقیقا زندگی و ازدواج هیچیش معلوم نیست.نمیدونی قراره چه زندگی ای داشته باشی.بخدا من این زندگی رو ...

اشتباه کردی ازش بچع دار شدی 

بیچارع اون طفل معصوم ک میرع دست این