الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همین خاطره رو دارم ولی دیگه بهش فکر نمیکنم اتفاقا دیروز یه عکس توگالری پیدا کردم ک من پشت پنجره و اون پایین وایساده بود وازهم عکس گرفته بودیم کلی خاطره واسم زنده شد ولی سریع پاکش کردم
نمیدونم خواست برگرده ولی من دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم
اگه پشیمونه و دوسش داری بهش فرصت بده
یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی میگردی. اما نمیدونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀
اخه اگه پشیمونه یکم تلاش میکرد واسم یه بار پیام داد گفتم دیگه برام مهم نیست هیچی خدافظی کردم یه با ...
چی بگم والا
یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی میگردی. اما نمیدونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀
من خنده زنم بر دل دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه 🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست 🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴