2777
2789
عنوان

صدای بوق ماشین میاد دلم میلرزه فکر میکنم اونه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 40 پست
ما چندسال باهم بودیم وخیلیی ماجراهای طولانی پیش اومد که جداشدیم .چندبارم تاحالا گفته ک دوباره شروع ک ...

چقدر شبیه منی

منم هنوز دوسش دارم ولی نمیخوام برگردم چون به درد من نمیخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خ؟

هیچی

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴
چقدر شبیه منی منم هنوز دوسش دارم ولی نمیخوام برگردم چون به درد من نمیخوره

باور کن من تا یک سال عکسا و کلیپا و پیامامونو داشتم حتی با دوستا و فامیل واشناهای همم درارتباط بودیم ولی همه رو قطع کردم

🎶
باور کن من تا یک سال عکسا و کلیپا و پیامامونو داشتم حتی با دوستا و فامیل واشناهای همم درارتباط بودیم ...

ولی من هنوز منتظرم برگرده

دو دفعه پیام دادا ولی هربارم سرد باهاش رفتار کردم

اگه لیاقت نداره کاریش نداشته باش طرف من لیاقت نداره ولی دله دیگه شاید دلم بخواد برگرده دوباره اعتم ...

لیاقت داره

ولی اوضاع مالیش در اون حدی ک بابام قبول داره نیس و اینک بابام ب این عقیده داره ک غریبه س طرف دوره شهرشون نمیتونم دخترمو بدم😑😭

خیلی عذاب میکشه بخاطرم 😔

اونی ک بی رحمه برنده س.....💔👣
ولی قدر همو بدونید واسه هم هرجور شده تلاش کنید حداقلش عشقتون دو طرفس و این خیلی قشنگه

چ فایده وقتی خونواده ادم مخالفن هی ادمو ترس برمیدارع نکنه اشتباه باش ازدواجمون 

دیگ خسته شدمممم

اونی ک بی رحمه برنده س.....💔👣