2777
2789
عنوان

به نظرتون.....

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 21 پست
آخه من با گوشی شوهرم امتحان کردم وضعیتش رو نگا کردم ولی اسمم نیفتاد توی لیستش باز میخواستم مطمئن ب ...

خب بستگی ب اینکه چ واتساپی داسته باشه هم داره 

خودم yo واتساپ دارم اما وقتی ک وضعیت کسی رو نگاه‌ میکنم تا روی اون تیکه نزدم برای طرف نمیره ک استوریش رو نگاه‌ کردم. ممکنه واتساپ همسرتون جی بی یا   yo واتساپ بوده، اما اگ اینا نیس رو دیگه نمیدونم🤷🏻‍♀️

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ میخواید وقتی استوری کسی رو می‌بینید برای طرف دیدگاه شما نداره yo  واتساپ یا جی بی نصب کنید. اگ یکی از اینا رو نصب کنید مثلا اگ کسی ی پیامی رو هم پاک کنه برای شما پاک نمیشه و خیلی تنظیمات پیشرفته تری داره 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
اگ میخواید وقتی استوری کسی رو می‌بینید برای طرف دیدگاه شما نداره yo  واتساپ یا جی بی نصب کنید. ...

ممنون وقت گذاشتین❤

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....
ممنون وقت گذاشتین❤

خواهش میکنم💞