2777
2789
عنوان

دوباره دعوامون شد

168 بازدید | 12 پست

من با یه آقایی بیشتر از دوساله در ارتباطم

همکلاسیمه که با خواستگاری از جانب خانواده جلو اومد

ما از دو تا شهر مختلفیم

یکسال اول هی من از مشکلات میگفتم و هی میگفتم این رابطه نمیشه ما هر شهری باشیم مشکل داریم و هرروز این صحبتا رو تکرار میکردم و ایشون هی منو قانع میکرد که من کم کم طرز فکرم عوض شد و قبول کردم که با هم رابطمون جدی تر شه

اما الان چند ماهه که اون دچار این ترس و مشکلات و استرس ها شده

هی رابطه رو کات میکنه،بعد دوباره چند روز بعد برمیگرده،تا دوباره وارد رابطه میشیم دوباره بعد از چند روز اخلاقش عوض میشه میفهمم همه اون مشکلات و حرفا تو سرش میاد

دیشب دوباره حالش بد بود،دوباره منو بلاک کرد و گفت واسه همیشه تموم

هر دو همدیگه رو دوست داریم،ولی اون حالش بده

چی کار کنم من؟خسته شدم بخدا،دلم میخواد رابطه برگرده به همون روزای سابق،با هربار دعوا و بلاک تا چندوقت تنم میلرزه

چندماهه هی سعی میکنم فراموشش کنم نمیشه دوستش دارم

برمیگرده دوباره؟اگه برگشت من چی کار کنم؟دیگه تحمل این وضعو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه دوری خیلی سخته خیلی من بر گردم عقب ازدواج نمیکنم تازه به خوبی شوهرمم ندیدم کسیو ولی سخته و بد واقعا به نظرم اگه سنت کمه موقعیت های بهتری داری پا بزار رو دلت 

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....
کجا زندگی میکنین شما؟ شهر همسرتون؟

مادرم کاشان 

همسرم تهران 

هر هفته میبرتم ولی ن خوب نیس اصلا ادم لوسی و مامانی نیستم ولی راه دور خوب نیس

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....

هر گردی گردو نیست

بهتره فراموشش کنی و شماره ت هم تغییر بدی

عاقل باش. الان فقط یه رابطه مجازیه خدا داره بهت هشدار میده. زندگی با همچین آدمی بدرد جرز دیوار هم نمیخوره چه برسه به تو

به عمل آدما نگاه کن به تیپ اخلاقی و شخصیتی شون نه به دوست داشتن و نداشتنشون

این آدم از تیپ شخصیتیش مشخصه که هنوز تکلیفش با خودش روشن نیست و تمام تصمیماتشم از رو هوا میگیره

دنیا ینی فرصت واسه زندگی بهتر
هر گردی گردو نیست بهتره فراموشش کنی و شماره ت هم تغییر بدی عاقل باش. الان فقط یه رابطه مجازیه خدا ...

دقیقا مشکل اینه که تکلیفش با خودش معلوم نیست،وقتی باهام در ارتباط نیست دلتنگ میشه

یه بار بعد از چند روز که برگشت گفت تو این مدت به این نتیجه رسیدم بدون تو نمیتونم

بعد دوباره وقتی با من درارتباطه مشکلات دیگه یادش میاد

دقیقا مشکل اینه که تکلیفش با خودش معلوم نیست،وقتی باهام در ارتباط نیست دلتنگ میشه یه بار بعد از چند ...

چون به بلوغ عاطفی نرسیده

گاهی ادما هیچ وقت به بلوغ عاطفی نمیرسنا

حواست باشه

اگه واقعا دوستت داشته باشه مشکلات رو نادیده میگیره

دروغ هم نمیگه دوستت داره اما ثبات شخصیتی نداره و هنوز هم به بلوغ عاطفی نرسیده

زندگی با همچین آدمی اصلا صلاح نیست

خدارو شکر کن فرصتی پیدا کردی که شخصیتشو بشناسی

بهتره هر کسی قبل از عاشق شدن اول شخصیت طرفشو بشناسه!

طرف یه هندونه میخواد بگیره چنان تخصصی به کار میگیره که یه شیرینشو جدا کنه. اونوخ همون آدم موقع انتخاب شریک زندگیش که میشه همینجوری میره تو دل رابطه بدون اینکه شخصیت طرفشو بشناسه. فقط هم بهونش اینکه من دوسش دارم!

زندگی شده احسااااس و احسااااااس و احسااااااس🤕

نتیجه ش هم شکسسسست و شکسسسست و شکسسست 

دنیا ینی فرصت واسه زندگی بهتر