2777
2789
اهان ممنونم

خواهش میکنم❤️

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
سال دوم قبل عید ۶-۷ ساعت بعد عید ۸-۱۰ ساعت من قلم چی میرفتم  کلاسای خصوصی و مشاوره هم نداشتم&n ...

افرین یعنی خودتون بزنامه ریزی میکردین؟ من مس خوام خودم برنامه ریزی کنم ولی اطرافیان میگن ریسک نکن مشاور بگیر ولی من معتقدم رکسی وضع زندگی حودشو بهتر میدونه که بخواد براش برنامه ریزی کنه..

راستی ببخشیدشما دانشگاه کجا هستین کدوم شهر؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین یعنی خودتون بزنامه ریزی میکردین؟ من مس خوام خودم برنامه ریزی کنم ولی اطرافیان میگن ریسک نکن مش ...

اره من خودم برنامه ریزی میکردم .از طرفی برنامه ای ک خود آدم مینویسه منعطف تره مثلا ی روز ممکنه نتونی بخونی فرداش جبران کنی ولی مشاورا خیلی سخت میگیرن و استرس میدن .البته این نظر منه.

من دانشگاه اردبیلم

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
اره من خودم برنامه ریزی میکردم .از طرفی برنامه ای ک خود آدم مینویسه منعطف تره مثلا ی روز ممکنه نتونی ...

ممنونم . انشا الله که موفق باشید 🤲

فقط ی سوال دیگه تست رو چجوری کار میکردین ؟یعنی چقدر میزدین؟ چه زمانی؟ کلاس تست هم نمی رفتین؟

ممنونم . انشا الله که موفق باشید 🤲 فقط ی سوال دیگه تست رو چجوری کار میکردین ؟یعنی چقدر میزدین؟ چه ...

ی مبحث و که میخوندم همه ی تستاش و میزدم بعد جواباش و چک میکردم .من بعد عید تقریبا همه ی تستای درسا رو مرور کردم.گاها نکات مهم و گوشه ی کتابم مینوشتم ک همیشه ببینم .من فقط قلم چی میرفتم البته سه آزمون آخر سنجشم شرکت کردم .

اها . ممنونم خیلی کمک کردی انشا الله که همیشه موفق باشی♥️

خواهش میکنم گلم

انشالله تو هم همیشه موفق باشی❤️