2777
2789

سلام دوستای گلم اکثرتون منو میشناسین 

دوباره اومدم ویک راهنمایی میخوام ازتون

ما چندروز پیش خانه اجاره کردیم که بریم سر خونه وزندگیمون

وخلاصه حرف تالار وارایشگاه ومهمون اومد وسط که خواهرشوهرام خودشون رو انداختن وسط که ارایشگاه پول نداریم کمتر پول بده مثلا۱۷۰۰ ومهمون کمتر بگو وتالار جایی بریم که هزینه نداشته باشه اخه پدرشوهرم ارتشی هستش وواسشون تالار رایگان داره اما بخاطر محیطش خوب من دوست ندارم برم اونجا وخلاصه دعوا شد ومن به شوهرم زنگ زدم وبا گریه با شوهرم حرف زدم بخدا از عمد نبود یکهویی دلم شکست وگریه کردم وشوهرمم رفت دعوا که اذیت نکنینش واینا خلاصه چندروزه خواهر شوهرام ومادر شوهرم باهام بد شدن وصد البته که به نفع جاریم شده و واسه خودش الان میتازونه

وسط این دعوا وهمه باهام لج شدن که تو توقعت زیاده ولی درعوض به من که میرسن باید فرش۱۲ متری بگیرم گاز خوب بگیرم جهازم تکمیل باشه ماهی بزرگ تو یخچالم باشه کله پاچه داشته باشم و........وازهمه چی خوبش رو داشته باشم 

ولی به خودشون میرسه میگن نداریم درصورتی که واسه جاریم گل کاشتن ونصف جهازشوبرادرشوهرم گرفته وتاحالا ۳تا ماشین گرفتن که اونم هی الکی فروختن وخرج کردن به من وهمسرم رسیده میگن نداریم 

من دوروزی هست که حالم خوب نیست یکسره فشارم روی ۹هستش وهی حالم بد میشه

وامشب شوهرم با گریه زنگ زده که مامانم رو بردن دکتر وازمایش که قلب مامانم بزرگ شده بخاطر استرس واعصابش وانداختن گردن من

حالا مادرشوهرم فشار خون ودیابت وچربی وکلیه درد وسنگ کلیه واینا از قبل داشته درضمن هروقت مادرشوهرم مریض میشه یا من اونجا باشم نمیذارم دست به سیاه وسفید بزنه حتی دختراش میان میریزن ومیرن من جمع میکنم 

اونوقت مادرشوهرم گفته که زنت روزی که رفت ازم تشکر نکرد وخداحافظی هم نکرد درصورتی که بخدا خاله شوهرم وشوهرم بودن حتی ناهارشم گذاشتم ورفتم 

بگین من الان چیکار کنم ؟؟؟برم عذرخواهی کنم؟؟چیکار کنم؟؟؟؟؟واینکه کسی میدونه قلب بزرگ شدن بخاطر استرس میشه یا نه؟؟؟

وای ولشون کن یعنی چی حالا من چکار کنم؟ از الان سرد باش باهاشون  میری اونجا واسه چی کار میکنی؟ من سه ساله عروسی کردم میرم اونجا چی بشه ی ژرفی ب کمک خواهرشوهرم میشورم. اصلا ما نکن ک وظیفه بشه. بعدشم تو داری میگی ک مادرشوهرت دروغ گفته پس خودش باید بابت دروغش عذر بخواد و اصلا خودت وارد این مسائل نکن دوری دوستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بزرگ شدن قلب بخاطر تپش قلبه خیلی خیلی زولانی مدته نثلا مادرشوهرت از همون نوجوونیش تپش قلب داشته و ولش کرده کم کم بزرگ شده قلبش ربطی ب استرس نداره الکی گفته استرس بندازن پای تو ....

نه عذرخواهی نکن احوالپرسی کن فقط به همسرت بگو فشارت پایینه خواسته هاتم بگو. معقول باش مثلا تالار ...

اخه میدونی واسه نامزدی ما دعوا راه انداختن نذاشتن بابامم اونجا روبگیره وگفتن زشته وما ابرو داریم و واسه ارایشگاه اشک من ومامانم رو دراوردن واسه رقصمم خیلی اذیتم کردن وسط مجلس خواهرش اومدن داد وبیداد با مامانم وخواهرم که چرا با این اهنگ میرقصه جلو فامیلمون ابرومون رفت حتی شاباش های منو برداشتن بردن که واسم شب چله بیارن خیلی اذیتمون کدن

نه بزرگ شدن قلب بخاطر تپش قلبه خیلی خیلی زولانی مدته نثلا مادرشوهرت از همون نوجوونیش تپش قلب داشته و ...

جدی پس به شوهرم میگم چون بهش گفتن مامان نباید استرس داشته باشه وحرص بخوره پس الکی گفتن

وای ولشون کن یعنی چی حالا من چکار کنم؟ از الان سرد باش باهاشون  میری اونجا واسه چی کار میکنی؟ م ...

الان یعنی به هیچکدومشون زنگ نزنم؟؟؟؟بسپارم به دست همسرم یعنی؟؟؟؟

الان یعنی به هیچکدومشون زنگ نزنم؟؟؟؟بسپارم به دست همسرم یعنی؟؟؟؟

آره تو فقط شوهرت واست مهم باشه و ب خانوادش بی احترامی نکن همین و بس. هرچقد بیشتر بفمرشون باشی و بچسبی بهشون بیشتر ازت توقع دارن. اینقدر نزدیک نباش سرد باش. 

جدی پس به شوهرم میگم چون بهش گفتن مامان نباید استرس داشته باشه وحرص بخوره پس الکی گفتن

اره ...مادرشوهر منم ی چیزی چسپونده ب خودش ک نارحتی قلبی داره نباید حرف تو دلش نگه داره برا همین چپ و راست فشم میداد نباید چیزی میگفتم ولی فهمیدیم دروغ میگه اخرسرم من فشارخون گرفتم و هرشب بیمارستان بودم بخاطر فشار روحی الانم قطع ارتباط کردم خداشرشو کم کنه ..کلا کسایی ک تپش قلب دارن باید پرانول بخورن چون ب مرور قلبشون گشاد میشه