سلام دوستای گلم اکثرتون منو میشناسین
دوباره اومدم ویک راهنمایی میخوام ازتون
ما چندروز پیش خانه اجاره کردیم که بریم سر خونه وزندگیمون
وخلاصه حرف تالار وارایشگاه ومهمون اومد وسط که خواهرشوهرام خودشون رو انداختن وسط که ارایشگاه پول نداریم کمتر پول بده مثلا۱۷۰۰ ومهمون کمتر بگو وتالار جایی بریم که هزینه نداشته باشه اخه پدرشوهرم ارتشی هستش وواسشون تالار رایگان داره اما بخاطر محیطش خوب من دوست ندارم برم اونجا وخلاصه دعوا شد ومن به شوهرم زنگ زدم وبا گریه با شوهرم حرف زدم بخدا از عمد نبود یکهویی دلم شکست وگریه کردم وشوهرمم رفت دعوا که اذیت نکنینش واینا خلاصه چندروزه خواهر شوهرام ومادر شوهرم باهام بد شدن وصد البته که به نفع جاریم شده و واسه خودش الان میتازونه
وسط این دعوا وهمه باهام لج شدن که تو توقعت زیاده ولی درعوض به من که میرسن باید فرش۱۲ متری بگیرم گاز خوب بگیرم جهازم تکمیل باشه ماهی بزرگ تو یخچالم باشه کله پاچه داشته باشم و........وازهمه چی خوبش رو داشته باشم
ولی به خودشون میرسه میگن نداریم درصورتی که واسه جاریم گل کاشتن ونصف جهازشوبرادرشوهرم گرفته وتاحالا ۳تا ماشین گرفتن که اونم هی الکی فروختن وخرج کردن به من وهمسرم رسیده میگن نداریم
من دوروزی هست که حالم خوب نیست یکسره فشارم روی ۹هستش وهی حالم بد میشه
وامشب شوهرم با گریه زنگ زده که مامانم رو بردن دکتر وازمایش که قلب مامانم بزرگ شده بخاطر استرس واعصابش وانداختن گردن من
حالا مادرشوهرم فشار خون ودیابت وچربی وکلیه درد وسنگ کلیه واینا از قبل داشته درضمن هروقت مادرشوهرم مریض میشه یا من اونجا باشم نمیذارم دست به سیاه وسفید بزنه حتی دختراش میان میریزن ومیرن من جمع میکنم
اونوقت مادرشوهرم گفته که زنت روزی که رفت ازم تشکر نکرد وخداحافظی هم نکرد درصورتی که بخدا خاله شوهرم وشوهرم بودن حتی ناهارشم گذاشتم ورفتم
بگین من الان چیکار کنم ؟؟؟برم عذرخواهی کنم؟؟چیکار کنم؟؟؟؟؟واینکه کسی میدونه قلب بزرگ شدن بخاطر استرس میشه یا نه؟؟؟