2777
2789

شده تعریف یه کتابی رو زیاد بشنوید بعد بخونید خوب نباشه از نظر شما

من تعریف چهار اثر فلورانس رو زیاد شنیدم خودم خیلی اهل خوندن کتابم به جز کتابهای روانشناسی که علاقه ای ندارم

الان اینو شروع کردم ۶۰ صفحه خوندم واقعا به نظرم کتاب خوبی نیست نسبت به تعریفهایی که شنیدم خصوصا مثلهایی که آورده واقعا مسخره هست حرفهاش برای خوندن بد نیست ولی واقعا پایه منطقی نداره یه جورایی شبه علمه نمیدونم به نظرم برای ادمهای منفی نگر یا افسرده بد نیست که حال و هواشونو عوض کنه ولی غیر از این نه 

به نطرتون ادامه بدم نظرم عوض میشه ولش کنم یا بخونم ادامه شو؟

قبلش صد سال تنهایی از مارکزو میخوندم با اینکه گفتن کتاب سختیه دوسش داشتم خیلی بعدش اینو شروع کردم که انقدر میگفتن عالیه اینجوری بود

منم تازه شروع کردم ب خوندنش 

خوبه هااا ولی مثالاش واقعا خیلی مثبت گرایانه اس دیگه یکم از منطق ب دوره 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداش منم یه مدت خیلی ازین کتابای روانشناسی میخوند ولی آخرش دید هیچی نمیشه و زندگی واقعی با این کتابا فرق داره 

جرواجرش کرد😂😂👊

چشمان تو دمپایی خیس بود                                              و دل من پای جوراب پوشیده بی دفاع...!
منم تازه شروع کردم ب خوندنش  خوبه هااا ولی مثالاش واقعا خیلی مثبت گرایانه اس دیگه یکم از منطق ...

وای اصلا خنده داره واقعا هیچ ذهن منطقی نمیپذیره من خودم ادم مثبت اندیشیم و تفکر مثبت خوبه چون انگیزه و انرزی و امیدو تو ادم برانگیخته میکنه و تلاشتو افزایش میده و تلاش خوب نتیجه خوب داره ولی مثالهاش همه میشینن خونشون خیچ کاری نمیکنن پول براشون میارن  

بعد جالبه همش هم مالیه همش بی پول و فقیرن یه پولی بهشون میرسه

داداش منم یه مدت خیلی ازین کتابای روانشناسی میخوند ولی آخرش دید هیچی نمیشه و زندگی واقعی با این کتاب ...

نه من جر و واجر نمیتونم بکنم هدیه جاری جان هست ولی دو دلم برای ادامه دادنش

وای اصلا خنده داره واقعا هیچ ذهن منطقی نمیپذیره من خودم ادم مثبت اندیشیم و تفکر مثبت خوبه چون انگیزه ...

اره اونی ک پسر عموش پول آورد براش... 

فعلا تا اینجا ک همش به قول خودتون مالی بوده... 

من میخوام ادامه بدم ببینم نتیجه چی میشه کلا عادت دارم ی کتاب و تا ته میخونم

شمام بخون ببینیم چی میشه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

داداش منم یه مدت خیلی ازین کتابای روانشناسی میخوند ولی آخرش دید هیچی نمیشه و زندگی واقعی با این کتاب ...

🤣🤣

اره اونی ک پسر عموش پول آورد براش...  فعلا تا اینجا ک همش به قول خودتون مالی بوده...  من ...

آره راست میگید باید تمومش کنم حداقل خوبم نباشه مثل یه قصه میخونم دیگه خیالم راحته تا تهش خوندمو به نظرم خوب نبوده