2777
2789
عنوان

لطفا پیشنهاد غذایی بدید برای مهمان

141 بازدید | 14 پست

سلام.

دوستان من سه نفر مهمون دارم که رودربایسی دارم باهاشون.

یک وعده میان اما نمیدونم غذای اصلی رو چی بپزم...اونا اصلااا مرغ نمیخورن.پس بغیر از مرغ غذا پیشنهاد بدید.

خودم توی نظرم چلو ماهیچه بود اما نمیدونم برای مجموعا ۵نفر چقد ماهیچه باید بخرم؟؟؟اگه بلدید بگید

سبزی پلو با ماهی

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

نفری یه دونه ماهیچه

منم حساب کن:) با شوید باقالی بپز

با دوغ

ماست موسیرم باشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خود قصابه بگو برات 5 تیکه ماهچیه بذاره بعدم بجایی پلو سفید باقلا پلو درست کن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
میخوام براورد هزینه کنم قبلش.بنظرت به لحاظ وزنی چقدر باید بگیرم؟

خوب من همیشه ماهیچه اسخونی میگیرم برا مهونی بهتره یه 2 کیلویی در میاد باید بری بپرسی همه وزنی هست

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر