2777
2789
عنوان

گرفتن گواهی بکارت قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 6605 بازدید | 232 پست
اره به خدا  دور از جون شما منم خریت کردم دخترم گفت نمیخواد من هم نبردم یعنی یه استرسی کشیدم تا ...

بزارین به عهده خود دختر زور نکنین گناه دارن مگه لوازم خانگین که تست قبل خرید داشته باشن؟

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
من چیزی رو که دیدم میگم طرف ما هر کی میخواد عقد کنه باید اینو ببره محضر الزامیه.

ب چشم دیدی؟ یا شنیدی؟؟ 

احتمالا طرف عقد (خانم) کم سواد ونا آگاه بودن ک با این حرف گولش میزنن. وگرنه کسی ک آگاه باشه همچین چیزی باور نمیکنه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااقعن هنوز هستن دخترایی ک برن؟ واقعن هنوز منسوخ نشده؟ نمیدونم چطور به شعور دخترا به شخصیتشون بر ...

بحث شعور وشخصیت کیلو چنده بحث عقاید کل جامعمون هست /هستن ادمایی که تو دوران نامزدیشون یه دخترو زن میکنن بعد انگ هرزگی میززن وطلاق 

دستمالللل😐😐😐😐  هنوز هست ؟؟؟  یا خدااا من فکر میکردم تو رماناست  شعععت  ب ...

فکر کن چه مرد بی غیرتی میتونه باشه ک بیاد دستمالو نشون بده بگه من زنمو آرههه..

واقعن همچین مردی حذاقل توی زندگی من جایگاهی نداره

هرکی نظر خودشو داره ولی به نظر من این شرایط جاممعه هست تا عقاید جامعه عوض نشه گواهی بکارت هم وجود خو ...

من صرفا بخاطر جنبه قانونی مسیله رفتم برای معاینه

و به شدت راضی هستم🌸🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ب چشم دیدی؟ یا شنیدی؟؟  احتمالا طرف عقد (خانم) کم سواد ونا آگاه بودن ک با این حرف گولش میزنن. ...

شاید ولی همه دوستام گفتم ما رفتیم گواهی گرفتیم همشون

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
ایران باشه مگه ما خارج ایران ازدواج کردیم ک این مسائل رو نداشتیم اصلا؟  تن ب هر ازدواجی نباید ...

دقیقنننن این یجور تهمته اصلن معنیش اینع ک من نمیدونم تو دختر خوبیی هستی یا ببخشید ولی هررروز با یکی بودی

این مرد زندگیه؟

زنجان

منم زنجانیم ولی تا ۵ سال پیش بود این رسم

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
من صرفا بخاطر جنبه قانونی مسیله رفتم برای معاینه و به شدت راضی هستم🌸🌸

همون عقاید جامعه رو میگم دیگه وقتی قانون یه مملکت این باشه قبل عقد دخترو میبرن معاینه زن یا دختر بودنشو بدونن چه توقع هست هر چقد دختر وادمم مقاومت کنن فایده نداره 

شاید ولی همه دوستام گفتم ما رفتیم گواهی گرفتیم همشون

اونارو مادرشوهر ها و شوهر های بی غیرتشون بردن چک کردن. محضر هيچوقت همچین برگه ای نمیخواد 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
بحث شعور وشخصیت کیلو چنده بحث عقاید کل جامعمون هست /هستن ادمایی که تو دوران نامزدیشون یه دخترو زن می ...

عزیزم همچین آدمی کلن ذاتن خرابه همون بهتر ک نباشه

دختر بایذ عاقلی کنه توی دوران نامزدی و عقد ک صرفا برای شناخته تن به هرچیزی نده