2777
2789
عنوان

گرفتن گواهی بکارت قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 6605 بازدید | 232 پست
واقعا خواهرا ومادر روشون میشه درمورد رابطه با پسرشون حرف بزنن؟

اره بعضیا خیلی پررو ان خب همین کارا رو میکنن ادم بعد ی مدت باشون قط رابطه میکنه. من الان دو ساله قط رابطم. دیگه این اخرا ی بحثی پیش میاوردن ب زبون من تمومش میکردن بعد زنگ میزدن ب شوهرم میگفتن خانم فلان حرفو در موردمون زده برو بزنش. البته من خواهر مادر شوهرم نیستن دختر عموها و زن عموش بودنچون شوهرم پیششون بزرگ شده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا....تمام حرف منم اینه  بخدا که اگه ایران نبودم ذره ای برام اهمیت نداشت این موضوع... و ...

باید هر جا که باشی با اونچه که غلط هست و بهت آسیب میزنه بجنگی. متاسفانه عده ای از خانمها فکر می کنند مخالفت با این توهین به معنی عدم نجابت هست و زشتی و آسیب های بعدی این کار رو یا نمی بینند یا براشون مهم نیست

واااااای منم خجالت کشیدم

چه بی ادب

با افراد ارزشی و مذهبی متعصب ، خرافاتی و بی اخلاق حرفی ندارم...اگه در یک بحثی جوابتونو ندادم به این معنی نیست که قانع شدم یا نظرتونو قبول کردم ، فقط حوصله ی بحث ندارم...فرد بی ادبی نیستم ولی به خاطر وجود برخی افراد مجبور شدم همچین امضایی بذارم...
واسه عقد اجباریه دیگه اگه نبری عقد نمیخونن.چرا ناراحتی 

این چه حرفیه کی گفته اینو خانم

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
خب بعضیا شعورشون میرسه چیزیه که به زن و شوهر ربط داره  منم تو عقد نرفتم ببینم چه مدلیه از اون ...

اره به خدا 

دور از جون شما منم خریت کردم دخترم گفت نمیخواد من هم نبردم یعنی یه استرسی کشیدم تا ۱ماه بعد ازدواجش هی گفتم نکنه خون نیاد شر بشه 

ولی به خیر گذشت 

الان برا دخترای دیگم کوتاه نمیام و میرم میگیرم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اول یه سوال کجا گواهی بکارت گرفتین ؟؟؟ دکتر عمومی یا زنان؟؟ مادرت باید بهش میگفت اگه مطمین نبودید ا ...

مگ شما بچه بزرگ دارین؟ 😕😕😕😕

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

هرکی نظر خودشو داره ولی به نظر من این شرایط جاممعه هست تا عقاید جامعه عوض نشه گواهی بکارت هم وجود خواهد داشت/من تو اطرافیان دیدم دختر نرفت گواهی با همسر خودش تو نامزدی رابطه داشت بهش انگ هرزگی زدن وطلاقش دادن .با این شرایط به نظرم اونی که حسابش پاکه گواهی بگیره هم اینکه دوران نامزدی راحته پیش شوهرش حتی بچه دارم بشن 

دختر خاله منم دیروز بردن😉

واااقعن هنوز هستن دخترایی ک برن؟

واقعن هنوز منسوخ نشده؟

نمیدونم چطور به شعور دخترا به شخصیتشون بر نمیخوره

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
شما ساکن کجا هستین که میگین اجباریه؟

زنجان کلا هر کی رفته واسه عقد واسه گواهی هم فرستادن

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...