2777
2789
عنوان

گرفتن گواهی بکارت قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 6602 بازدید | 232 پست
حالا کاری با قضیه تو ندارم.....ولی عاقلانه اش اینه بگیری خودت...اونم قبل اینکه اونا چیزی بگن...هرچی ...

چه ربطی داره 😐 

اخه مگه اینکه طرف پرده داشته باشه نشونه اینه ک با کس دیگه ای رابطه نداشته ؟؟؟ 

میتونی رابطه داشته باشی بدون آسیب دیدن پرده

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه عقد اجباریه دیگه اگه نبری عقد نمیخونن.چرا ناراحتی 

کی گفته واسه عقد اجباریه من انجام ندادم نه تنها من بلکه هیچکدوم از فامیلامون انجام ندادن اصلا رسم نداریم خیلی زشت میدونیم اینکارو

که اونم میتونه باهزارتا چیز خون نیاد دیگه.مثلا میگن دختر اسب سواری نکنه یا کاپ نذاره خب چرا بخاطر یه ...

اره والا 

باز خداروشکر فکر نکنم اینجاها براشون مهم باشه که اصلا رابطه داشتیم یا نه 

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
اول یه سوال کجا گواهی بکارت گرفتین ؟؟؟ دکتر عمومی یا زنان؟؟ مادرت باید بهش میگفت اگه مطمین نبودید ا ...

هر جفتش میشه گرفت هم مطب مامائی هم زنان 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
مرده قبل ازدواج هزارتا کثافت کاری کنه بعد زن باکره بگیره!!! امثال بعضی خانمای اینجا مردا رو پررو کرد ...

والا به خدا😒

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
حالا کاری با قضیه تو ندارم.....ولی عاقلانه اش اینه بگیری خودت...اونم قبل اینکه اونا چیزی بگن...هرچی ...

اونا؟؟ چرا تن ب ازدواجی بدین ک نامطمئن هستید ب فرهنگ خانواده و خودش؟؟ مگه بکارت ب اونا ربطی داره اصلا؟ گیریم این گواهی بکارتو زدی صورتشون، ایا میشه اسمشو زندگی گذاشت عزیزم؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
پس چرا ما مجبور نبودیم.اگ میدونی بعد اینکه بچه دنیا اومد هم از دی ای ان بدن

نه دیگه ...دی ان ای !!!

اون دیگه اخرشه..

من چون خودم قبلا عقد بودم و جدا شدم ...این موضوع برام مهمه....وگرنه منم در نامزدی اولم همچین چیزی نداشتم...اخه میدونی همه خانواده ها با فرهنگ نیستن که ‌....واسه همون میگم خودش تنها بره بگیره...بزاره خونه

اهدای عضو.....اهدای زندگی ❤
واسه عقد اجباریه دیگه اگه نبری عقد نمیخونن.چرا ناراحتی 

عقد کردین تاحالا؟ 

نزنین این حرفا رو می‌خندن بهتون والا 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اول یه سوال کجا گواهی بکارت گرفتین ؟؟؟ دکتر عمومی یا زنان؟؟ مادرت باید بهش میگفت اگه مطمین نبودید ا ...

خب بعضیا شعورشون میرسه چیزیه که به زن و شوهر ربط داره 

منم تو عقد نرفتم ببینم چه مدلیه از اون مدلهایی بود که خون نمی اومد شب عروسی غافلگیر شدم 

ولی بعد یه هفته بزور خودم رفتم دکتر 

دیگه الان همه اطلاع کافی دارن در مورد این چیزااا 

ولی اگه یکی مثل خانواده شوهر اسی فامیلم بود فکر کنم روزگارم زار بود🤕🤕🤕😂😂😂😂😂

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺