2777
2789
عنوان

گرفتن گواهی بکارت قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 6602 بازدید | 232 پست
واسه عقد اجباریه دیگه اگه نبری عقد نمیخونن.چرا ناراحتی 

کی گفته ؟؟؟؟؟؟؟! من نرفتم عقدم هم کردم، کلا نرفتم، اصلا خوشم نمیاد،توهینه، بعدش خودم با همسرم رفتیم دکتر تا نوع پردم مشخص شه راهکار بدن همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاا کسی گناه کبیره انجام داده ک بعدش پشیمون بشه و توبه کنه و و دعا کنه دعاش مستجاب بشه؟ کسی تجرب ...

خداتوابه و توبه کنندگان رو دوست داره  از ته دل توبه کنید و صلوات ب نیت استعفار زیاد بگید 

حاجت روا ان شالله

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
در واقع زن تو این مملکت یه کالایی هست که وقتی پلمپش باز بشه دیگه از ارزش و اعتبار میفته و قید یه زند ...

دقیقا 

ارزش زن  انگار به همون ی تیکه پردست 😄

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم

کاش به جای این افکار پوسیده عهد قرقره میرزا قبل از ازدواج خانواده ها روی سلامت روان بچه ها و عروس و دامادشون اصرار داشتن که الان یکی مثل من و هزاران دختر دیگه بیچاره نشیم

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
کی گفته همچین چیزی رو؟ ما برای عقد گواهی نبردیم. داخل محضر کسی از ما گواهی نخواست

ولی تو دوستای من هر کی رفته واسه عقد اون گواهی رو هم خواستن.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...

حالا کاری با قضیه تو ندارم.....ولی عاقلانه اش اینه بگیری خودت...اونم قبل اینکه اونا چیزی بگن...هرچی گفتن اینو بزن تو صورتشون.‌‌‌...خب متاسفانه اینجا ایرانه و مجبوریم....

اهدای عضو.....اهدای زندگی ❤

شاید تو فامیلای شما رسمه 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

واسه عقد اجباریه دیگه اگه نبری عقد نمیخونن.چرا ناراحتی 

این حرفا رو از کجاتون میارید اخه یکم فکر کنید قبل حرف زدن نگران نباشید به جایی بر نمیخوره 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

اول یه سوال کجا گواهی بکارت گرفتین ؟؟؟ دکتر عمومی یا زنان؟؟

مادرت باید بهش میگفت اگه مطمین نبودید از دخترم خواستگاری نباید میومدید ولی خودتون باید برا محض احتیاط میگرفتید که خدا نکرده بعد مشکلی پیش نیاد 

من برا دخترم خنگ بازی دراوردم نگرفتم ولی خداروشکر حرف مفت نزدن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دقیقا  ارزش زن  انگار به همون ی تیکه پردست 😄

که اونم میتونه باهزارتا چیز خون نیاد دیگه.مثلا میگن دختر اسب سواری نکنه یا کاپ نذاره خب چرا بخاطر یه چیز مسخره.ماخودمون پرو کردیم مردارو.

نه عزیزم همچین چیزی برا عقد نمیخواد 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

هیچ جای ایران همچین چیزی نیست عزیزم به هیچ وجه

خانواده شوهر شاید خواستن الکی گفتن واجبه ولی خب خانواده دختر یعنی انقد آگاه نبودن که بدونن اجبار نیست

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا کاری با قضیه تو ندارم.....ولی عاقلانه اش اینه بگیری خودت...اونم قبل اینکه اونا چیزی بگن...هرچی ...

پس چرا ما مجبور نبودیم.اگ میدونی بعد اینکه بچه دنیا اومد هم از دی ای ان بدن