2777
2789
عنوان

گرفتن گواهی بکارت قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 6602 بازدید | 232 پست
واسه عقد اجباریه دیگه اگه نبری عقد نمیخونن.چرا ناراحتی  

کی‌گفته اجباریه اولین باره میشنوم اینو

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

کدوم آدم......اینو گفتخ

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میگه اجباریه از اون حرفا بودااااا 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من بودم میگفتم پسر هم تست مقعد بده شاید توو نوجوونی یا سربازی دستمالیش کرده باشن!!!!بخدا ک اگر عاشق یارو هم باشم ی ساعت مونده ب عقدمم همچین چیزی بشنوم بهم میزنم‌.باید در حد لول خودمون باشه.اینارو از کجا پیدا میکنین اه

🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴 ادم میمونه واقعا چی بگه 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

لا اله الا الله

بعد ۲۸سال تو نینی سایت اسم همچین چیزی شنیدم

دوساله باهاش آشنا شدم و هر دفعه کلییی تعجب میکنم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

من که اولش خواهر شورهرم و مادرشوهرم داشتن مجبورم میکردن که یهو شوهرم در اومد گفت : نخیر لارم نیست بیخودی زورش نکنید ، این رسما و کارا مال 1000 سال پیشه 

برای عقد هم گواهیشو نخواستن

عجیبه که میگین میخواد

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤