2777
2789
عنوان

کسی هست اسمشو عوض کرده باشه یا بلد باشه راهشو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 49 پست
نمیدونم‌دقیق ..ولی یکم دردسر داشت واسه تعویض عقدنامه و تعویض مدارک و کارت بانکی و....

اره دوندگی داره خدایی .جاهایی میرفتم که تاحالا نمیدونستم همچین جایی هست منم کم رو بودم   

ولی خب واسم تعویض اسمم خیلی مهم تر بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شناسنامش المثنی ک نمیشع؟

من که عوض کردم اسممو دقیق افتاد به هوشمند کردن شناسنامه ها 

یعنی همه باید شناسنامه نو میگرفتن  

و اینکه صفحه اخر شناسنامه ات مینویسن

تو فلان تاریخ اسمت از فلان به فلان تغییر کرد

اره دوندگی داره خدایی .جاهایی میرفتم که تاحالا نمیدونستم همچین جایی هست منم کم رو بودم    ...

از چی ب چی تغییر دادی؟؟

تو سرنوشتت تغییری ایجاد شد؟؟

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
از چی ب چی تغییر دادی؟؟ تو سرنوشتت تغییری ایجاد شد؟؟

مثلا اسمت عصمت بود کردیش پونه

اخر شناسنامه مینویسن

در تاریخ ۹/۷/۱۴۰۰

از عصمت به پونه تغییر یافت

تو سرنوشتم نمیدونم والا

ولی اعتماد به نفسمو فوق العاده برد بالا

و راحت اسممو میگفتم با صدای بلند 

الان هر کی اسممو صدا میزنه به خودم افتخار میکنم

قبلا سعی میکردم به کسی نگم اسمم چیه قبل از تغییر

کلا حسم عالیه 

خیلی وقته گذشته ولی هنوز بخاطر اسمی که تغییر دادم خوشحالم و برام تازگی داره بهترین کار زندگیمو کردم

دوستت اگه اسمشو دوست نداره در حد من که نمیتونست با کسی معاشرت کنه حتما انجام بده ارزشش رو خیلی داره

مثلا اسمت عصمت بود کردیش پونه اخر شناسنامه مینویسن در تاریخ ۹/۷/۱۴۰۰ از عصمت به پونه تغییر یافت ...

دخترعموی من وقتی اسمشو تغییر داد سرنوشتش تغییر کرد و خیلی خوشبخت شد میگفت اسم قبلیش نحس بوده میخواستم ببینم حقیقت دازه 

خداروشکر ک راضیی 

خوشحال باشی همیشه❤❤❤

دخترعموی من وقتی اسمشو تغییر داد سرنوشتش تغییر کرد و خیلی خوشبخت شد میگفت اسم قبلیش نحس بوده میخواست ...

مرسی گلم   

اونم حتما حسش فوق العاده شده که اتفاق خوب براش افتاده

وگرنه یه اسم میتونه چیکار کنه

حالات روحی خودش عوض شد

دخترم ۲سال و نمیشه ثانیه اخر بعد از ب دنیا اومدن چون بستری شد نذر کردم بزارم زینب در صورتی که اصلا اسم‌عربی مد نظرم نبود الان چند وقت یه بار میگم عوض کنم نمیدونم میگم نکنه گناه باشه یا اتفاق بدی بیفته موندم چیکار کنم منم راهنمایی کنین لطفا

دخترم ۲سال و نمیشه ثانیه اخر بعد از ب دنیا اومدن چون بستری شد نذر کردم بزارم زینب در صورتی که اصلا ا ...

اگر صیغه نذر خوندی باید ب نذرت عمل کنی وگرنه لازم نیست

اگر صیغه نذر خوندی باید ب نذرت عمل کنی وگرنه لازم نیست

یادم نمیاد چیزی که گفتم اینه خدایا دخترم مشکل نداشته باشه سلامت ببرمش خونه نذر میکنم اسمش بزارم زینب 

میشه بگی صیغه نذر چیه

صبر کن بزرگ بشه خودش عوض کنه شاید عاشق اسمش شد تو چه میدونی سلیقه اش چیجوریه

اخه میگن اسم عربی تغییر نمیدن چه الان چه بعدا فرق نداره گفتم ببینم اینجا از قانون ثبت احوال کسی چیزی میدونه