2777
2789
عنوان

کسی هست اسمشو عوض کرده باشه یا بلد باشه راهشو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 49 پست
یادم نمیاد چیزی که گفتم اینه خدایا دخترم مشکل نداشته باشه سلامت ببرمش خونه نذر میکنم اسمش بزارم زینب ...

اینو از مرجعت بپرس فکککک کنم نذرت باطل باشه ب این شناره پیام بده اسم مرجعتم بگو جواب میدن 

300002020

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
اخه میگن اسم عربی تغییر نمیدن چه الان چه بعدا فرق نداره گفتم ببینم اینجا از قانون ثبت احوال کسی چیزی ...

اسم من جز اسم هایی بود که هرگز نباید عوض میشد

ولی شد

خیلی پاپیچ شدم میرفتم پیش رعیس غر میزدم کلی چرتو پرت میگفتم ولی عوض شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان زینب خیلی اسم قشنگیه عوض نکن دوست من میخواد بزاره زینب

میگم شاید دخترم بعدا مدرسه بره دوس نداشته باشه سرزنشم کنه دوستای هم سن خودش اینجا زینب اصلا ندارن فاطمه  و هلنا ملیکا عسل غزل و اسمای دیگه هستن

میگم شاید دخترم بعدا مدرسه بره دوس نداشته باشه سرزنشم کنه دوستای هم سن خودش اینجا زینب اصلا ندارن فا ...

زینب اسم تک و سنگینیه از فضائل حضرت زیب براش بگو عاشق اسمش میشه انشاالله الگوشم حضرت زینب باشه

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
دخترم ۲سال و نمیشه ثانیه اخر بعد از ب دنیا اومدن چون بستری شد نذر کردم بزارم زینب در صورتی که اصلا ا ...

سلام عزیزم یک سری حاج اقاهایی هستند که در مورد اسم شخص و طالع اینا میگند اصفهان مسجد توی درب کوشک حاج آقاش را خیلی اعتقاد دارند و ایشون میگه چنین چیزایی را دوست من اسمش هاجر بود بچه دار نمیشد رفت گفتند باید بذاره شهلا و پسرش را هم یاسین الان بچه دار شده پسر هم. شد و یاسینه

یادم نمیاد چیزی که گفتم اینه خدایا دخترم مشکل نداشته باشه سلامت ببرمش خونه نذر میکنم اسمش بزارم زینب ...

اگه من جاتون بودم ب هیچ وجه عوض نمیکردم چون اعتقاد دارم بعدش ضربشو میخورم اون هدیه حضرت زینبه

دخترم ۲سال و نمیشه ثانیه اخر بعد از ب دنیا اومدن چون بستری شد نذر کردم بزارم زینب در صورتی که اصلا ا ...

اگه نذر کردی نذرتو باید ادا کنی

اتفاقا اسم خیلی زیبایی هست

یه اسم ارزش اینو نداره که عهدتو با خدابشکنی

کلااخلاقیات ادمارو زیبا و زشت می‌کنه نه اسم

اللهم عجل لولیک الفرج
اگه من جاتون بودم ب هیچ وجه عوض نمیکردم چون اعتقاد دارم بعدش ضربشو میخورم اون هدیه حضرت زینبه

همین دیگه بعضی وقتا با فکر تغییر دادن اسمش کلی از خودم متنفر میشم عذاب وجدان میگیرم خدا منو ببخشه😪