2777
2789
عنوان

لطفاااا نظر بدین

72 بازدید | 8 پست

سلام من خونه مامانمم شوهرم ماموریته اونوقت مادرشوهر و پدرشوهرم روستان تو ی  شهرستان دیگ سرما خوردن ظاهرا میخوان بیان دکتر بعد گفتن میریم خانه شما ککسی نیس شوهرم گفته باشع من میگم شایدکرونا باشه ی پسر ۴ ماهه بارم میترسم اونوقت الان شوهرم ناراحت شده جوابمو نمیده بخدا من باباو مامان خودمم بود همینو میگفتم من بد میگم خدایی شما بودین چ میکردین؟

خدایا پسرکوچولومو به تو سپردم❤ یاعلی بن موسی الرضا 🌙💫👑

خب وقتی کسی رو ندارن پسرشون باید ببره دکتر دیگ 

بزار بیان سعی کن پسرت نزدیکشون نشه تا برن دکتر بیان بعد خودتونم ماسک بزنین

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب وقتی کسی رو ندارن پسرشون باید ببره دکتر دیگ  بزار بیان سعی کن پسرت نزدیکشون نشه تا برن دکتر ...

شوهرم نیس اینجا خودشون میخوان برن فقط میخوان بیان خونه ما منم چیزی نگفتم فقط گفتم اگ کرونا باشه چی تازگی شر یکس از فامیلا همین بلا اومد مادرشوهرش اومده بود ب عنوان سرماخوردگس بره دکتر فهمیدا کروناست اینام همه گرفتن

خب وقتی کسی رو ندارن پسرشون باید ببره دکتر دیگ  بزار بیان سعی کن پسرت نزدیکشون نشه تا برن دکتر ...

پسرشون خونه نیست رفته ماموریت. 

اینها می‌خواهند بیایند خونه خالیه راحت باشن.. برن دکتر خودشون. 

واقعا حق را به پروا میدم.  منم دوست ندارم خونه نباشم کسی بیاد خونم. 

پسرشون خونه نیست رفته ماموریت.  اینها می‌خواهند بیایند خونه خالیه راحت باشن.. برن دکتر خودشون. ...

اونم تواین موقعیت و وصعیت کرونا نمیدونم چرا شوهرا حق نیمدن و فوری ذهنشان میره سمت عروس بده 

پسرشون خونه نیست رفته ماموریت.  اینها می‌خواهند بیایند خونه خالیه راحت باشن.. برن دکتر خودشون. ...

عهههه من فکر کردم خونه هستن ۔ اگر این طوریه اصلا خوب نیست تو خونه کسی نباشه اون وقت مهمون تنها تو خونه باشه۔

اره حق با شماس

اگر من بودم یا اجازه نمیدادم ، اگر مجبور میشدم هم خودم میرفتم خونم ک تنها تو خونم نباشن

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
عهههه من فکر کردم خونه هستن ۔ اگر این طوریه اصلا خوب نیست تو خونه کسی نباشه اون وقت مهمون تنها تو خو ...

خوب الان شوهرم جوابمو نمیده واقعانم سخته برام باهاش قهر بمونم ب نظرت چیکار کنم بفهمه حق بامنه

مگه کلیددارند؟  از خونه مامانت برو خونه خودت. و ماسک بزن و تا اومدن بگو مادرم اینها نیستند. ...

من میگم کرونا شاید باشه نمیخوام بیان ک بچم نگیره خودم چجوری برم😕