2777
2789
عنوان

احساس میکنم اشتباه کردم که درست زندگی کردم!

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 45 پست
قلقش سخته بخدا هر راهیو رفتم جدیدا راه مهربونی پیش گرفتم خودش پنج شنبه جمعه ها منو میبره باغمون&n ...

باز خدا روشکر فهمیدی نقطه ضعفش مهربونیه از همینجا یه کم دست بگیر. آخر هفته باغ رفتن هم خوبه. 

ببین از چه راه و روشی میتونی دلبری کنی؟ لوس بازی خوشش میاد یا خانوم بودن؟ همونو امتحان کن

باز خدا روشکر فهمیدی نقطه ضعفش مهربونیه از همینجا یه کم دست بگیر. آخر هفته باغ رفتن هم خوبه.  ...

همسرم 36 سالش من 27 سالمه و ته تغاری 

اون از من انتظار رفتار خانومانه داره ولی من خب 10 سال ازش بچه ترم و بیشتر اخلاقام بچگونه س

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم 36 سالش من 27 سالمه و ته تغاری  اون از من انتظار رفتار خانومانه داره ولی من خب 10 سال از ...

چه انتظار زندگی مقرراتی و شسته رفته داره!

بعد میگه هیچ جا هم نری با این روحیه و کودک درون زنده ات! 

تفریح خودش هرچی که هست؛ باهاش شریک شو. چه میدونم فوتبال دیدن دوست داره؟ یا مثلا با ماشین دور زدن؟ یا فیلم اکشن؟

الکی نشون بده اونا رو دوست داری با هم صمیمی تر شین و بعد اونم به علایق تو توجه کنه

چه انتظار زندگی مقرراتی و شسته رفته داره! بعد میگه هیچ جا هم نری با این روحیه و کودک درون زنده ات!& ...

فیلم اکشن دوس داره ولی هرچی میگم نمیریزه تو فلش

خودشم صب زود میره شب 10 به بعد میاد اونم یا خوابه یا میره تو گوشی

اون کل تفریحش اینه اخر هفته ها میریم باغ به اونجا میرسه 

منم باغو دوس دارم ولی خب من به چیزای دیگه علاقه دارم که نمیزاره

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
فیلم اکشن دوس داره ولی هرچی میگم نمیریزه تو فلش خودشم صب زود میره شب 10 به بعد میاد اونم یا خوابه ی ...

خب مثلا فیلمای مورد علاقه خودتو ببین. نقاشی بکش. رمان بخون. آهنگ گوش بده برقص. 

کلاس چی؟ بخوای بری مثلا کلاس زبان یا باشگاه. اینا هم نمیذاره؟

خب مثلا فیلمای مورد علاقه خودتو ببین. نقاشی بکش. رمان بخون. آهنگ گوش بده برقص.  کلاس چی؟ بخوای ...

باشگاه میرفتم قبل کرونا بعدش خودم نرفتم میترسم

ولی کلاس طراحی میخواستم برم نمیزاره خودمم خیلی استعداد دارم توی طراحی

بهش گفتم برم طراحی میگه نه 

میترسه درامد داشته باشم و بهش بی توجهی کنم

خب مثلا فیلمای مورد علاقه خودتو ببین. نقاشی بکش. رمان بخون. آهنگ گوش بده برقص.  کلاس چی؟ بخوای ...

دوماه فیلمای رقص گذاشتم اموزشی و یاد گرفتم یه دوره کتاب خوندم یه دوره قران خوندم یه دوره با فیلم سرخودمو گرم کردم ولی اینا ارومم نمیکنه من عاشق جمعم عاشق شلوغی بازار رفتن بچه داری ولی هیچ کدومو نمیزاره دیگه با اوضاعی که با خانوادم پیش اومده حتی نمیزاره خونه خانوادمم برم

باشگاه میرفتم قبل کرونا بعدش خودم نرفتم میترسم ولی کلاس طراحی میخواستم برم نمیزاره خودمم خیلی استعد ...

خب بگو برای دل خودت می کشی. اولش که درآمدزا نیست. ترسش که چند سال بعد ریخت اون موقع شروع کن در ازای پول طراحی کردن

دوماه فیلمای رقص گذاشتم اموزشی و یاد گرفتم یه دوره کتاب خوندم یه دوره قران خوندم یه دوره با فیلم سرخ ...

وای چه قدر شبیه منی! دقیقا مثل من. فقط توی جمع باشم و شلوغی و شیطنت حالم خوب میشه. 

خب بگو برای دل خودت می کشی. اولش که درآمدزا نیست. ترسش که چند سال بعد ریخت اون موقع شروع کن در ازای ...

اره امروز میخام برم وسایلشو بخرم توی خونه تمرین کنم

ولی خب کلاس مجازیشم پول میخاد که نمیده بهرحال باید کلاسش برم تا حرفه ای یاد بگیرم

وای چه قدر شبیه منی! دقیقا مثل من. فقط توی جمع باشم و شلوغی و شیطنت حالم خوب میشه. 

پس خوب درکم میکنی تو☹️

همسر توام مث همسر منه؟

خیلی خوبه ها بخدا خیلی خیلی مرد خوبیه فقط این کرونا اومد سخت گیر شد یکم

اره امروز میخام برم وسایلشو بخرم توی خونه تمرین کنم ولی خب کلاس مجازیشم پول میخاد که نمیده بهر ...

توی اینترنت و اینستاگرام و اپارات و یوتیوب یه چیزایی یاد بگیر. فعلا سر خودت رو گرم کن حالت بهتر میشه. بعدش خدا بزرگه.راه برای اقدامای بعدی باز میشه

پس خوب درکم میکنی تو☹️ همسر توام مث همسر منه؟ خیلی خوبه ها بخدا خیلی خیلی مرد خوبیه فقط این کرونا ...

همسرم کجا بود خواهر

تقریبا همسنیم ولی دیشب این همه نالیدم از بی شوهری😂

البته من صبر تو رو ندارم. تو باز خوبی. من یه چند روز خونه بمونم حالم بدمیشه

همسرم کجا بود خواهر تقریبا همسنیم ولی دیشب این همه نالیدم از بی شوهری😂 البته من صبر تو رو ندارم. ...

عه واقعا؟😂😂چند سالته؟

منم صبرم کم بود من درسم تموم شد مستقیم رفتم دانشگاه دانشگاهم تموم شد مستقیم رفتم سرکار 

یعنی جمعا سه ماه نشده بود خونه بمونم 

بعد ازازدواجم‌باشگاه میرفتم همه جا میرفتم

ولی کرونا که اومد همسرم چون خیلی میترسه خیلی جاها نذاشت برم منم یه دوره افسرده شدم بهم ریختم مخصوصا تازگیا هی گیر دادم بهش بزاره برم سرکار یا برم شهرستان خونه بابام 

نذاشت افتادیم رو دور لحبازی و قهر و دعوا و از خونه رفتن

تازه اومدم خونم دارم تمام تلاشمو میکنم صبور باشم و مهربون

روزا گریه هامو میکنم تا شب بتونم شاد باشم برا همسرم

چاره چیه 

بهشم حق میدما

یه عمل خیلی سختی برای ریه ش داشته برا همین از کرونا خیلی میترسه

عه واقعا؟😂😂چند سالته؟ منم صبرم کم بود من درسم تموم شد مستقیم رفتم دانشگاه دانشگاهم تموم شد مستقیم ...

تاریخ تولدمو توی اطلاعات کاربریم زدم ۱ خرداد ۷۲:)

تو متولد چندی؟ 

روزا گریه کنی شبا حالت خوبه؟ من گریه کنم تا چند رور غمگینم