2777
2789
عنوان

احساس میکنم اشتباه کردم که درست زندگی کردم!

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 45 پست
دقیقا چرا این طوریه رسم روزگار

حالا خدا بزرگه ان شاءالله خیلی زود یه بخت خوب و عالی ک باهاش آرامش داشته باشی و عاقبت بخیر بشی نصیبت بشه...متوسل ب حصرت فاطمه شو

راستی عشق خیلیم چیز خاصی نیس...اینم تجربه من ک یه عمر عاشق بودیم و با عشق ازدواج کردیم ولی یه مشکلی ب سرمون نازل شد ک عشق و عاشقی از یادمون رف

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
ای خواهر هردورانی مشکل خودشو داره مجرد بودم ازاد بودم هرکار میخواستم انجام میدادم ارزوم ازدواج بود ...

نه بابا متاهلی هم مزایای خودشو داره

شما هم حتما دلبسته ی زندگیتی وگرنه بچه نمی خواستی. یعنی ایشالا که باشی. هرچی ادمای خوشبخت بیشتر باشن حال دنیا بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خدا بزرگه ان شاءالله خیلی زود یه بخت خوب و عالی ک باهاش آرامش داشته باشی و عاقبت بخیر بشی نصیبت ...

ای بابا . ایشالا زودتر مشکلتون حل شه و عشق و خوشی و ارامش برگرده به زندگیتون عزیزم. ایشالا حضرت فاطمه برطرف کننده هم و عمت شه. من که دیگه دارم ناامید میشم کم کم

ای بابا . ایشالا زودتر مشکلتون حل شه و عشق و خوشی و ارامش برگرده به زندگیتون عزیزم. ایشالا حضرت فاطم ...

ان شاءالله ممنون از دعای قشنگت

ن بابا اصن ناامید نشو عوضش دعا کن ان شاءالله ک بهترینا برات پیش میاد

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
نه بابا متاهلی هم مزایای خودشو داره شما هم حتما دلبسته ی زندگیتی وگرنه بچه نمی خواستی. یعنی ایشالا ...

اره خب زندگیم خوبه خداروشکر ولی خیلی تنهام دوساله تنهام همسرم صب میره شب میاد منم نمیزاره جایی برم حتی خونه داداشام

باز مجرد بودم بابام بود مامانم بود خواهرم بود دوکلمه باهاشون حرف میزدم سرکار میرفتم وقتم میگذشت ولی الان چی...الان خیلی روزا از سربیکاری گریه میکنم تا روزم بگذره 

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
ان شاءالله ممنون از دعای قشنگت ن بابا اصن ناامید نشو عوضش دعا کن ان شاءالله ک بهترینا برات پیش میاد

قربونت عزیزم دعا کن برام منم برای شما دعا میکنم. ایشالا خدا روزای قشنگتر از قبل برات پیش بیاره

اره خب زندگیم خوبه خداروشکر ولی خیلی تنهام دوساله تنهام همسرم صب میره شب میاد منم نمیزاره جایی برم ح ...

ای بابا چرا؟ نکنه همسرتون بددله؟ شاید روانپزشک بخواد وگرنه نمیشه از تفریح محرومتون کنه که 

خونه خانواده و فامیل و دوست و بیرون رفتن نباشه من نمیتونم اون زندکی رو تحمل کنم. قربون دل صبورت برم خواهر. ایشالا خدا گریه هاتو و دونه دونه اشکاتو خنده کنه. قهقهه کنه. لبخند و ارامش بشه برات

ای بابا چرا؟ نکنه همسرتون بددله؟ شاید روانپزشک بخواد وگرنه نمیشه از تفریح محرومتون کنه که  خون ...

ممنون گلم همسرم چون خواهرو مادرش درونگرا هستن و  هیچ جا نمیرن بزور میخاد منم اونطور باشم ولی من خیلی اذیت میشم ☹️ مادروخواهرشم سریع بچه اوردن سرشون گرم شد من ولی دوساله همسرم میگه بچه نمیخاد اصلا درکم‌نمیکنه گله هم میکنم میگه همینه که هست😬

ای بابا بیخیال 

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
ممنون گلم همسرم چون خواهرو مادرش درونگرا هستن و  هیچ جا نمیرن بزور میخاد منم اونطور باشم ولی من ...

مشاور ببرش

نیومد هم خودت برو راهکار بگیر عزیزم

اینجوری که پژمرده میشی سر چند سال نشده دلت میپوسه خدای ناکرده

مشاور ببرش نیومد هم خودت برو راهکار بگیر عزیزم اینجوری که پژمرده میشی سر چند سال نشده دلت میپوسه خ ...

مشاور خیلی خودم حرف زدم میگن باید بسازی چاره ای نداری😬

وا مشاورش خوب نبوده یعنی چی 

بشین با شوهرت حرف بزن وقتی حالتون خوبه 

رگ خوابشو یاد بگیر که توی مشتت بگیری. به قول مامانم هر مردی یه قلقی داره.

کاری کن خودش ببرتت گردش و پیک نیک و خرید. بعدم ازش اجازه بگیر یهوقتا تنهایی بری

بگو خدا هرکی رو یه طوری آفریده من درونگرا و خونه نشین نیستم.  اگه بذاری برم بگردم می بینی زن شادتر و بهتری داری

یادش بده برات کادو بخره. روزها بیشتر احوال پرسیتو کنه با زنگ. 

خودت هم با زنگ و چت و اینا با دوست و خانواده ارتباط بگیر جای تنهایی گریه کردن. 

وا مشاورش خوب نبوده یعنی چی  بشین با شوهرت حرف بزن وقتی حالتون خوبه  رگ خوابشو یاد بگیر ...

قلقش سخته بخدا

هر راهیو رفتم

جدیدا راه مهربونی پیش گرفتم

خودش پنج شنبه جمعه ها منو میبره باغمون 

ولی خب الان فردا میخام برم بیرون نمیزاره با برادرزادم برم میگه با خودم برو

البته قبل کرونا اینطور نبودا کرونارو خدا لعنت کنه شده بهونه دستش نمیزاره هیچ جا برم میگه کروناست خطرناکه

یادش بده برات کادو بخره. روزها بیشتر احوال پرسیتو کنه با زنگ.  خودت هم با زنگ و چت و اینا با د ...

خانوادمم‌اخه خانواده نیستن

دوزار وضعشون خوب شده دیگه تاخچه بالا میزارن برام

داداشم که همه دنیام بود سر یه موضوع چرت باهام قهره خواهرم بیس بار زنگ میزنم‌یبار زنگ نمیزنه تهشم برام قیافه میگیره

والا از هرطرف‌بی کسم

خانوادمم‌اخه خانواده نیستن دوزار وضعشون خوب شده دیگه تاخچه بالا میزارن برام داداشم که همه دنیام بو ...

ای داد بیداد:/

جز دعا هیچ کاری از دستم برنمیاد عزیزدلم. الهی اوضاع درست بشه