2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

186 بازدید | 38 پست

سه ماهه اقدامم ... هیچ علائمی ندارم فقط گاهی خیلی سینم داغ میشه و ترشحات شیری رنگ دارم..

پس فردا موعدمه.... بنظرتون ممکنه باردار باشم؟؟؟؟ 

توروخدا برام دعا کنید دیگه حوصله ندارم کلی فکرو خیال میکنم تا روز پریودی... 

خواهش میکنم دعا کنید دوشنبه روز خوشحالیم باشه 😥😥😥😥😥😥

اللهی آمین. ایشالا که دامنت زودتر سبز بشه

دلم گرفته ای دوست.هوای گریه بامن.گر از قفس گریزم. کجا روم؟کجا من؟کجا روم که راهی به گلشنی ندارم.که دیده برگشودم به کنج تنگنا من. نه بسته ام به کس دل. نه بسته دل به من کس.چو تخته پاره برموج رها رها رها من.زمن هر آنکه او دور چو دل به سینه نزدیک.به من هر آنکه نزدیک از او جدا جدا من. نه چشم دل به سویی. نه باده در سبویی . که تر کنم گلویی به یاد آشنا من.ز بودنم چه افزود؟نبودنم چه کآمد؟که گویدم به پاسخ که آمدم چرا من؟ستاره ها نهفتم درآسمان ابری. دلم گرفته ای دوست. هوای گریه با من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا سینه درد ندارم 

من این ماه اقدام نکردم ماه بعدهم اقدام نمیکنم ولی ماه هایی که اقدام داشتم بااین که حامله نبودم دردسینه شدیدداشتم 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
ان شاءالله دامنت زود سبز بشه برا منم دعا کن  

ایشالله عزیزم 

خدایا دامن همه اقدامی های 1400روسبزکن همه بگین 

الهی آمین 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
عزیزم چ تفاهمی

اره واقعا انشاءالله این‌ماه دوتامون نینی دار بشیم..اگ دوست داشتی درخواست بدم ک هرچی شد خبر بدیم بهم انشالله ک دوتامون بگیم بارداریم بحق فاطمه زهرا

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰