2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جونمممممم چ حرفای قشنگی ممنونم از محبتت قربونت برم . . چ قدر قلبم آروم شد ممنونم خیلی دعا کن بعد ...

خدا پدرتونو رحمت کنه.خیلی درکتون می کنم  پدرم خیلی دوست داشت که یه پسرم داشته باشم. زمانی که باردار شدم به مامانم گفتم لطفا به بابا نگو من باردارم چون روم نمیشه. وقتی رفتم سونو برای 18 هفتگی مامانم ز زد به بابا خبرشو داد بابا راه دور کار می کردن و انقد خوشحال شدن بهم گفتن ک خیلی برات دعا کردم خیلی خوشحالم و اون آخرین باری بود که من صدای بابا رو شنیدم بقیه ی بارداریمو با اشک و حسرت گذروندم . تحملم به صفر رسید چشمای پسرم به بابا رفته . نگاهش ک می کنم دلمو تسکین میده برات از ته ته دلم دعا می کنم که به زودی زود به امید خدا مادر میشی . شما تازه اول راهی سنتم که الحمدالله مناسبه . کلی وقت داری.خوش باش و شادددد و توکل کن که خدا هرموقع صلاح بدونه یه قلب دیگه می ذاره تو وجودت که به عظمتش پی ببری که شیرین ترین حس دنیاست .احساس دوتا قلب توی یک بدن . انشالا با جونه زدنش توی وجودت دلت آرامش پیدا می کنه. به زودی یه کوچولو درونت رشد می کنه که همونقد که تو عاشقشی اونم عاشقته. به حق فاطمه زهرا که به هرآنچه می خوای و به صلاحه برسی.

دلم گرفته ای دوست.هوای گریه بامن.گر از قفس گریزم. کجا روم؟کجا من؟کجا روم که راهی به گلشنی ندارم.که دیده برگشودم به کنج تنگنا من. نه بسته ام به کس دل. نه بسته دل به من کس.چو تخته پاره برموج رها رها رها من.زمن هر آنکه او دور چو دل به سینه نزدیک.به من هر آنکه نزدیک از او جدا جدا من. نه چشم دل به سویی. نه باده در سبویی . که تر کنم گلویی به یاد آشنا من.ز بودنم چه افزود؟نبودنم چه کآمد؟که گویدم به پاسخ که آمدم چرا من؟ستاره ها نهفتم درآسمان ابری. دلم گرفته ای دوست. هوای گریه با من
خدا پدرتونو رحمت کنه.خیلی درکتون می کنم  پدرم خیلی دوست داشت که یه پسرم داشته باشم. زمانی که با ...

اخی قربونت برم خدا بیامرزه چ قدر ناراحت شدم 😥😥😥 

ای جانم خدا حفظش کنه گل پسرتو .... ان شاءالله که تنتون سالم باشه و سایتون بالا سر گل پسرت🌹🌹🌹 

حرفات خیلی قلبمو آروم کرد ... ان شاءالله با دعای خیرت این ماه دیگه ناامید نشم ... الان ی ساعتی هست زیر دلم درد می‌کنه دیگه نمیدونم از چیه خدا می‌دونه

اخی قربونت برم خدا بیامرزه چ قدر ناراحت شدم 😥😥😥  ای جانم خدا حفظش کنه گل پسرتو .... ان شاءا ...

انشالا که خیره .حتما خبرشو بده .ایشالا ک خوش خبر باشی. اما اگرم نبود . حتما مصلحتی بوده . آنچه تو خواهی که نه آن می شود آنچه خدا خواست همان می شود. پناه بر خود خدا

دلم گرفته ای دوست.هوای گریه بامن.گر از قفس گریزم. کجا روم؟کجا من؟کجا روم که راهی به گلشنی ندارم.که دیده برگشودم به کنج تنگنا من. نه بسته ام به کس دل. نه بسته دل به من کس.چو تخته پاره برموج رها رها رها من.زمن هر آنکه او دور چو دل به سینه نزدیک.به من هر آنکه نزدیک از او جدا جدا من. نه چشم دل به سویی. نه باده در سبویی . که تر کنم گلویی به یاد آشنا من.ز بودنم چه افزود؟نبودنم چه کآمد؟که گویدم به پاسخ که آمدم چرا من؟ستاره ها نهفتم درآسمان ابری. دلم گرفته ای دوست. هوای گریه با من

ایشالا ک خیره. به تلاشت ادامه بده با قدرت . ایشالا ماه بعد .