بعد چند ماه کمکم دعواهامون شروع شد ی مدت فکر میکردم دیگه تموم شد ی چند ماه بازم خوب بودیم تا اینکه دوباره دعوامون سر گرفت در حدیه که تازگی اصلا حوصله شوهرم ندارم به طلاق فکر میکنم هر بار میخوام یکم باهاش بهتر باشم یاد رفناراش میوفتم من از وقتی که این خونرو خریدم هیچ دل خوشی تو زندگیم نداشتم همش میگم یعنی این خونه برا من بد یومن بوده؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم انرژی چیزی بوده یا نه ولی من این خونرو خریدم تا یکسال اجاره بود تو اون زمانی که هنوز نیومدع بودم سر خونم دعواهامون شروع شده بود همش میگم شاید این خونه در کل برا من خوب نبوده
ببین کی دعاتون کرده البته زیاد قبول ندارم ولی احتماله
پارسال یکی گفت طلسم جدایی داری رفتم به شوهرم گفتم اونم رفت از ی جا پرسید گفتن طلسم جدایی دارید. اخه من کسیو ندیدم تازه ازدواج کنن انقدر دعوا بگیرین یعنی ی خونه خریدم من انقدر به اطرافیانم فشار اورده که برام دعا گرفتن؟
دقیقا همین بلا سر منم اومد چه مصیبتها که نکشیدم بعد اومدن تو خونه تا جلسه آخر طلاق پیش رفتیم تا اینکه یه متافیزیک نجاتم داد.گفت سحر و جادو داریم همینطور جن عاشق دارم و اون نمیذاره با شوهرم خوب باشم.خدا رو شکر الان خیلی خیلی خوبیم باهم.حتی بهتر از قبل
ببین رفتاراتون چه تغییری کرده و مشکلاتتون چیه؟به بدیمنی خونه اعتقادی ندارم
منم نداشتم یکم واسه خودم داشتم فکر میکردم دیدم مشکلات من از خونه خریدنم شروع شده گفتم شاید ی درصد چنین چیزی باشه واس همین اینجا گفتم ببینم بقیه چنین چیزی اعتقاد دارن
خودم جایی نشنیده بودم ولی واس خودم فکر کردم دیدم مشکلات من از خونم شروع شد گفتم شاید چنین چیزی باشه واس همین اینجا گفتم ببینم بقیه چنین چیزی اعتقاد دارن