2777
2789
نمیدونم چیکارکنم نه پول دارم نه هم جایی که بتونم برم روستاهستم

خانه بهداشت توی روستا ندارید ؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عزیزم این بیماری آزار دهنده ای هست اما بیماری جدی و خطرناکی نیست اولا استرس رو از خودت دور کن دوما آ ...

ازدیشب که خونروزی دارم ودرد دارم بیشتر حالم بد زخم شده ۳ماه دارم دارو استفاده میکنم هیچ تاثیری نداره حالم بد برام دعا کنید 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برات چقدمنی

منم این مشکل رو دارمدهشت ساله

الان دیگه با پماد خوب نمیشی

فقط نزار یبوست شی 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

خانه بهداشت توی روستا ندارید ؟

داریم ولی دکترنداره

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بمیرم برات چقدمنیمنم این مشکل رو دارمدهشت سالهالان دیگه با پماد خوب نمیشیفقط نزار یبوست شی

عزیزم شما علائمت چیه این پمادا زدم بدتر خارش دارم هیچ تاثیریم نداره 

ازدیشب که خونروزی دارم ودرد دارم بیشتر حالم بد زخم شده ۳ماه دارم دارو استفاده میکنم هیچ تاثیری نداره ...

برات حمد خوندم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

برات حمد خوندم

ممنون گلم

نه میدونن بخدا اینقد گفتم حالم بد اصلا براشون مهم نیست به هزارالتماس قرار بود امروز برم دکتر مادرم د ...

من دارم و داشتم 

و مدارا میکنم 

از سر زایمان گرفتم

خون گریه میکردم 

از درد 

خوب شد 

سعی کن یبوست نباشی 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
عزیزم شما علائمت چیه این پمادا زدم بدتر خارش دارم هیچ تاثیریم نداره

با یبوست شدید ک داشتم خونریزی کردم خیلی شدید بود

بعدش دیگه گاهی یذرهدخون میدیدم فقط

درد وخارش شدید

توی لگن اب ولرم مینشستم بهتر شه

الان چندسال گذشته

قبلا یه شکاف کوچیک اما عمیق بود

الان مقعدم یجوریه یه طرف اندازهدنخود زده بیرون

وقتی یکم یبوست باشم میاد بیرون بعد دوسهدساعت میره داخل

یکم ورم هم هست مقعدم

گاهی درد ناکه

گاهیم خارش

اما اوایل خیلی درد ناک بود

الان خوب نشد بدترم شده ولی دردش کمه گاهی میگیره و وقتی یبوست شم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂