2777
2789
عنوان

لج شوهرم با خوانوادم

213 بازدید | 9 پست

پس فردا عروسیمه رفتیم طلا عروس بخریم دو تا انگشتر خریدن کلا رسم اینجا همینه 

بعد خوانواده من دعوا کردن که یه انگشتر برای انگشت کوچیکش یه انگشتر هم برای انگشت وسط بخرین 

اونا هم میخواستن کوچیکتر بخرن 

حتی خدافظی هم نکردن 

شوهرم زنگ زد میگه چرا خوانوادت اینجوری کردن خیلی مارو تو فشار میزارین

هزینه تور عروس و آرایشگاه هم به داماد گفتن زودتر بریزین  اونم به من میگه یکم وقت بده میریزم الان خیلی تو فشارم 

اینا هم اصلا منو آدم حساب نمیکنن تو جهیزیه ام هم چرخ خیاطی یا تخت یا ... نخریدن برام 

حالا میخواستم تو عروسی برای داماد اول حلقه بخرم بعد دیدم بابامم خیلی تو فشاره خود شوهرم گفت ساعت بخر

الان زنگ زده میگه من ساعت خریدم تو یه چیز دیگه بخر منظورش حلقس

رسممون همینه توضیح بدم طولانی میشه نگین حلقه با داماد یا .... 

الان من چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خانواده ت سخت میگیرن اونا هم سخت میگیرنطلا که برای مرد حرام، حلقه رو نقره بگیرین

دو خونواده ظاهرا مشکل مادی دارن و پرتوقع

ازدواج باید به اندازه توان خرج کنن بخصوص الان که دو طرف پول ندارن

استارتر کار و حقوق باباهاتون چیه و چنده؟ کار و حقوقو شوهرت چی؟

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

عزیزم وقتی همو پسندیدید و تصمیم به ازدواج دارید دیگه این لجبازی که تو باید اینو بخری اونم بگه پس تو هم باید فلان چیزو بخری رو باید بذارید کنار

بزرگتراتون باید عاقل باشن. بشین نرم با شوهرت صحبت کن تنها بدون دخالت خانواده. دونفری با هم برید خرید هرچی در توانتون بود. درک‌کنید همدیگه رو طلا گرمی سگ تومن شده اگه در توانش نیس یک‌حلقه سبک‌بردار

عزیزم چرخ خیاطی با دختره نه پسر

میخوان پسر بخره؟

استارتر خیاطی بلدی ؟ بلد نیستی که هیچی 

چرخ داری هم همونو با خودت ببر

دختری که تا حالا چرخ نداشته چرا باید دوماد جز جیزیه براش بگیره؟ اگه خواستن بگیرن هم تو زندگی باید بگیرن

چرخ برا جهیزیه هم دختر بگیره

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

خانوادت خیلی زرنگ تشریف دارن. 

قحطی زده هستن ؟ 

این چه رفتاریه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...