2777
2789

نکنه اتفاقی واسش بیفته 

از موقعی که یادم میاد همش از مرگ می ترسیدم و فک میکردم خیلی زود میمیرم 

اما این قضیه بیشتر عذابم میده وقتی میره بیرون من همش دلشوره دارم 

الآنم رفته باغشون کمک پدرش گفت بیا بریم نرفتم 

خواب بودم وقتی رفت الان ک پاشدم افکار منفی ولم نمیکنن 

چیکار کنم از این فکرت راحت شم؟ 

شمام اینطوری هستید؟

این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...

من به خاطر همین افکار پیش مشاور رفتم 

و خدا رو شکر خیلی کمکم کرد 

بعد به دنیا اومدن بچم حالم بدتر شده بود

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چون پدرم با تصادف فوت شده همسرم به محض اینکه زنگ بزنم‌ جواب نده تمام فکرای بد دنیا میاد تو سرم ، دست و پاهام میلرزه ، تمرکزمو از دست میدم تا مرز سکته میرم کاش یکی بگه چهدکار کنم که اینجوری نباشم 

من به خاطر همین افکار پیش مشاور رفتم  و خدا رو شکر خیلی کمکم کرد  بعد به دنیا اومدن بچم ...

شمام رو شوهرتون اینطوری بودید؟

آخه من خیلی وابسته اشم همش فک میکنم اگه نباشه چجوری تنهایی زندگی کنم 

وای خدای من اصلا این فکرت نمیره از ذهنم

این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...