2777
2789

سلام . من شهر غریب زندگی میکنم و از. خانوادم ۲۳ ساعت دورم . 

شماهایی که دورین  بعد چه مدتی میرین پیش خانواده هاتون ؟ چقدر میمونین پیششون ؟ حتما باید شوهر هاتون باشن یا تنها میرین 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانوادم تبریزن خودم شیراز ازدواج کردم الان 9 ماهه نرفتم😭😭😭 یه هفته اس داداشم اومده اینجا.اتفاقا الان ب شوهرم میگفتم که میخام برگشتنی باهاش برم نمیزارع😭😭😭

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩

منکه میرم . میخوام ببینم شماها هر چند وقت میرین ؟ چقدر میمونین پیششون

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
چرا آخه از خانواده ات جدا شدی😭😭🤦‍♀️خیلی سخته خیلی

من جدا  نشدم .  شوهرم ۳ سال دیگه انتقالی میگیره میاد . شایدم زودتر بیایم

منکه میرم . میخوام ببینم شماها هر چند وقت میرین ؟ چقدر میمونین پیششون

20روز

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من خانوادم تبریزن خودم شیراز ازدواج کردم الان 9 ماهه نرفتم😭😭😭 یه هفته اس داداشم اومده اینجا.اتفاق ...

وای😢 خیلی سخته که . چند وقته ازدواج کردی؟  یعنی مامانت رو هم ۹ ماهه ندیدی؟

من یکی واقعا دوسم داره میدونم باهاش خوش بخت میشم ولی بخاطر راه دور ۱۷ ساعت بینمون  ردش کردم اون ...

خودت باید دوسش داشته باشی . دوست داشتن دو طرفه اگه باشه دیگه همه چیو به جون میخری 

من ۳ ساعت فاصله دارم با خانواده‌م، قبل از کرونا ۴۰-30 روزی می‌رفتم سر می‌زدم، الان دیرتر، نهایتش ۴-3 روز می‌مونیم. اگر همسرم وقتش آزاد باشه با هم میریم، اگرنه خودم میرم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...