2777
2789

بچه ها کسی میتونه بهم بگه برای 6 ساعت کار در روز طبق اداره کار (با کسر حق بیمه و اینا) در نهایت چقدر باید حقوق بدن؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

شما ساعتی چند بهتون گفتن ضربدر ۷ روز کاری 

بعد حق بیمه کارفرما و حق خودت حساب کن

بعلاوه حق خودت 

و اینکه حق مسکن  معمولا میدن ارگان شمارو نمیدونم

اگه ماموریتم داریداضاف میشه

و بن هم اگه تعلق بگیر اضاف

و اضافه کاری

ی بخشیم مالیات میره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

شما ساعتی چند بهتون گفتن ضربدر ۷ روز کاری بعد حق بیمه کارفرما و حق خودت حساب کنبعلاوه حق خودت و اینک ...

خب میگم طبق اداره کار

خودم بلد نیستم و سرچم که کنی دقیق نیس. برا همین پرسیدم 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب میگم طبق اداره کارخودم بلد نیستم و سرچم که کنی دقیق نیس. برا همین پرسیدم

این عکس واضحه.

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببین ته نرخ اداره کار بدون حق بن و مسکن

ده میلیون چهارصد

در ضمن اگه دولتی باشید همون هشت ساعت چون  کم شدن ساعت دست شما نیست

ببین ته نرخ اداره کار بدون حق بن و مسکنده میلیون چهارصددر ضمن اگه دولتی باشید همون هشت ساعت چون کم ...

مرسی ممنونم

خیلی لطف کردین