2777
2789

انگار برده شونم

صبح تا شب که باید کار کنم تو خونه اخرشم که هیچی بهم میگن تنبل هیچی تو چشمشون نمیمونه

روزی صدبار فحش میدن... همش دعواس

به عنوان یه نوجوان دو دقیقه نمیتونم تو اتاقم باشم میان با حالت مسخره کردن و چشم غره بهم میگن اها تو فقط همونجا بمون😐😒 کی درک میکنه

الانم بابام اومد ب من گفت چرا ناهار نمیپزی😐

دوتا تخم مرغ تو خونه نداریم

مواد غذایی نداریم تو خونه

لابد با کله عمم باید غذا درست کنم😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است...🙃🥀 

😟

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه با کله عمه هم غذا درست میکنین شما برادر زاده ها طفلی عمه ها اینقد برادرزاده هارو دوست دارن

خب چیکار کنم

کی دلش به حال من میسوزه ک من دلم به حال عمم بسوزه

یبارم ندیدمش حتی

پس مامانت کجاست؟؟

مامانم همش اه و نفرین میکنه

میگه اینهمه زحمت کشیدم الان تو باید غذا درست کنی

هرچی کار دارن من باید انجام بدم😒

پسر من همسن شماست الان بهش زنگ زدم میگه مزاحم نشو دارم گیم بازی میکنم به خدا جلوی همکارهام نتونستم اشک هام را کنترل کنم شما هم یه کم ما را رعایت کنید شاید ما والدین بلد نیستیم با شما چطوری رفتا رکنیم شاید مثل شماها به روز نیستیم شاید گاهی بد رفتا رمیکنیم ولی دیگه لایق این همه بی مهری نیستیم

خدایا شکرت

مامانم همش اه و نفرین میکنه میگه اینهمه زحمت کشیدم الان تو باید غذا درست کنی هرچی کار دارن من باید ...

خیلیا اینجورین زیاد فکر نکن

بدتر تز اینا هم هست

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
پسر من همسن شماست الان بهش زنگ زدم میگه مزاحم نشو دارم گیم بازی میکنم به خدا جلوی همکارهام نتونستم ا ...

خب پسر شما اینطوریه منم همونطورم؟؟

من اگه بهشون بگم مزاحم نشید گیم بازی کنم ک قطعا سرمو میبُرن

تا حالا هم نگفتم

هرکاری هم دارن زیر دو ثانیه باید انجام بدم وگرنه تا چند هفته کلی حرف میشنوم

خیلیا اینجورین زیاد فکر نکن بدتر تز اینا هم هست

چرا نباید به این فکر کنم که بهتر از اینام هست؟

همش قراره خودمو با بدبخترا مقایسه کنم مگه

اینم شد زندگی🤕

خب پسر شما اینطوریه منم همونطورم؟؟ من اگه بهشون بگم مزاحم نشید گیم بازی کنم ک قطعا سرمو میبُرن تا ...

نه بابا می دونم دخترها آروم تر و مظلوم ترند منم دلم گرفته بود گفتم . تو مشخصه  دختر خوب و مودبی هستی نمی خواهی به پدر مادرت بی احترامی کنی که اومدی اینجا مطرح میکنی . مامان شما هم قطعا تو زندگی اش مشکلاتی داشته و پدر و مادر خوبی نداشته و قطعا عقده هایی داشته که اونا را سر شما خالی میکنه 

خدایا شکرت

خب پسر شما اینطوریه منم همونطورم؟؟ من اگه بهشون بگم مزاحم نشید گیم بازی کنم ک قطعا سرمو میبُرن تا ...

کامللللللللللل درکت میکنم

منم همسن تو بودم همین فکرارو میکردم

ولی زمان نظریات رو عوض میکنه چون پخته تر میشی چون با مشکلات دیگه رودر رو میشی

البته یه حسنم داره مستقل بار میای

الان زمونه ی عجیب و غریب و ترسناکیه

وقتی شل میگیرن بچه پر رو در میاد هرکاری میکنه تو این زمونه

سفت میگیرن بچه ها معذب میشن سرخورده و افسرده میشن

بالخره اونام نمیتونن تعادل رو برقرار کنن و واقعا هم سخته خیلی

میگذره درست میشه عزیزم

خودتو درگیر درس و مشقت کن لااقل به جایی برسی

نه بابا می دونم دخترها آروم تر و مظلوم ترند منم دلم گرفته بود گفتم . تو مشخصه  دختر خوب و مودبی ...

ممنون اره بخدا چندبار گفتم چرا درکم نمیکنید و مسخرم کردن ولی خودشون فکر میکنن بهترین پدر مادر دنیان و بهتر از اونا تو جهان نیست

چرا نباید به این فکر کنم که بهتر از اینام هست؟ همش قراره خودمو با بدبخترا مقایسه کنم مگه اینم شد ز ...

فکر کردن خوبه ولی اگه بتونی راه درست کردنشو پیدا کنی

ولی اگه نتونی یا درست نشه بهتره بهش فکر نکنی چون فقط اعصابت بهم میریره