2777
2789
عنوان

وای بالاخره تونستم

154 بازدید | 10 پست

امروز دومین روزیه که تونستم بچمو بدون اینکه بزارم تو پتو تابش بدم بخوابونم دارم ترکش میدم 😂شوهرم اینجوری عادتش داده بودوقتی که میرف سرکار تا وقتی که شوهرم میومد یسره گریه میکرد توی گهوارم آروم نمیشد 

اصلا باورم نمیشه حالا داره تو بغلم میخابه خاستم این خوشحالی رو به اشتراک بگذارم

خدایاشکرت😍

تشویقم کنید تا موفقیتای بعدی

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بت افتخار میکنم 😃😃👏👏👏

😍خاهش میکنم تشویق نفرمایید خجالت میکشم

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

ایییییی عزیزم خدابرات نگهشداره،ی بوس کوچول موچولش کن😚😚😚

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

الان میان چشمش میکنن.از فردا گریه گریههههههه😂

😰😰گریه الانم میکنه منتها تا پتو نبود نمیخابید الان میخابه😁

ایییییی عزیزم خدابرات نگهشداره،ی بوس کوچول موچولش کن😚😚😚

زنده باشی چشم😘