2777
2789
عنوان

دکتری که من رو برای همیشه ناقص کرد

1980 بازدید | 99 پست

مینویسم که شما به درد من دچار نشید و بهش اعتماد نکنید

من مشکل هموروئید و شقاق داشتم دردم دائمی نبود وقتایی که خیلی کار میکردم یا یبوست بودم درد داشتم ولی با استراحت خوب میشد برای اینکه بیرون زدگیم از بین بره و اون دردای گاه به گاه قطع بشه رفتم پیش فریبرز صمدی که لیزر کنم

نظرات توی سایت مثبت بود رفتم پیشش حدود ده تومن هم با داروها هزینه لیزرم شد و همون روز لیزر کرد و بهم گفتن خیلی طول بکشه نقاهتش یک هفتست

اما من از فرداش درد شدید. داشتم موقع دفع که فکر میکردم طبیعیه یک هفته شد یک ماه یک ماه شد یک سال و نیم که درد میکشم و زندگی برام جهنم شده

منشیش که گفته بود به من زنگ بزن هرسوالی داشتی بلاکم کرد رفتم گفت جواب نداده بیا دوباره جراحیت کنم اما دروغ میگفت چون گفت هیچ تضمینی نمیدم خوب بشی مطبش هم بعد چند ماه عوض کرد 

بیرون زدگی هام نرفته که هیچ اضافه هم شد این رو بعد برداشتن پانسمان دیدم یه زخم بزرگ و یه درد دائمی واسم مونده و اصلا قابل مقایسه با قبل لیزرم نیست

نظرات سایت رو خودش و منشی هاش میذارن

من شکایت نکردم چون اصلا توان شکایت کردن و رفتن و اومدن ندارم

اینارو نوشتم کسی مثل من بدبخت نشه

فریبرز صمدی قاتل جوونی و عمر و آرزوهای من شد

الهی بگردم بعضیا وجدان ندارن منم کیست مویی داشتم ی دکتری شهر خودمون بیچارم کرد الان خیلی بدفرم شده وخیلی ناراحتم بابت این مسئله چون جراح اخر مجبورشد بخیه زیاد بزنه درد ندارم ولی ظاهرش زشت شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم میفهمم من هم ظاهری خراب شد هم درد شدییییدددد

اون موقع شاغل نبودم دبیرستانی بودم ولی الان یک ماهی هست پیگیرم که پروانه طبابتش رو باطل کنم چون خیلیی زیرمیزی میگیره و درصد نارضایتی هاش بالاس معتادهم شده....الان تو نمیتونی دیگه درمان کنی عزیزم ؟؟ 

دکتر سهمیه ای میشه همین مشتی تنبل درس نخون با سهمیه میرن میشن پزشک با جون مردم بازی میکنن خدا از همچ ...

فقط پول براشون مهمه وقتی رفتم گفتم خوب نشدم خندید بهم گفت حتما مشکل روانی داری که خوب نشدی وگرنه چرا همه خوب شدن دفعه بعد که رفتم دیدم یه نفر دیگه رو هم ناقص کرده بعد هم مطبشو عوض کرد تو سایت نوبت یه عالمه برای خودش امتیاز مثبت داده و نظر الکی مثبت می ذاره یه بار نظر منفی گذاشتم منشیش گفت باید پاک کنی نگو میفهمن کی با چه شماره ای نظر میذاره

برو لیزر جاش بره

نمیدونم چطور بگم جراح اخر کج برش داده بخاطر حجم عفونت مجبوربوده البته لیزرهم رفتم فایده نداشت ....طرز برخوردش جالب نبود اون وقت باهام دردی ک کشیدم خیلی بد بود الانم دکتر بیخودی هست براهمین تصمیم دارم حالشو بکیرم

برو یه دکتر کار بلد پیدا کن دوباره جراحیت کنن دکتر خوب و کار بلد تو تهران پیدا میشه

مثل سگ از عمل ترسیدم چندتا دکتر دیگه رفتم گفتن برو پیش همون که خراب کرده میترسم این دکتر جدید هم اگه درست نشه بگه کار قبلی خراب بوده وگرنه من تلاشمو کردم