2777
2789
عنوان

دکتری که من رو برای همیشه ناقص کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 99 پست
امیدوارم‌خودش و منشی های مفت خورش به درد من دچار بشن‌من یک سال و نیمه که حتی غذا نمیتونم‌بخورم انقد ...

میگن دکترای شیراز برای اینکار خیلی خوبن

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
دستش بشکنه. بخدا من چندماهه برای یه موردی دنبال دکترم پیدا نمیکنم. هردکتری پیدا میکنم میبینم کلی تعر ...

دقیقا الکی کامنت می ذارن منم برای اینکه کسی به دردم دچار نشه و شاید جلوی یه نفرو بگیرم که اینجوری جوونیش نابود بشه تاپیک زدم

انشاالله مشکلت حل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا الکی کامنت می ذارن منم برای اینکه کسی به دردم دچار نشه و شاید جلوی یه نفرو بگیرم که اینجوری جو ...

ممنونم.‌توهم خوب میشی فقط باید یه دکتر خوب پیدا سه. چون زخم درهرصورت باید خوب بشه و بسته  بشه. حتی بدترین نوع عمل باشه

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
آره هرکی هم که پیام نارضایتی بذاره میگن پاک کن سریع تهدید میکنن اون وسطا چند نفر زدن عدم رضایت انقد ...

غلط کردن. تهدید کنن چه غلطی میتونن بکنن؟  برو تو همه سایتها ماجرا رو تعریف کن و بگو تعریفا فیکه

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
آره هرکی هم که پیام نارضایتی بذاره میگن پاک کن سریع تهدید میکنن اون وسطا چند نفر زدن عدم رضایت انقد ...

مهم نیست این حرفا.شما شکایتتو ثبت کن.پیگیرش باش.حتی اگه پروانه طبابتش هم باطل نشه.محکوم به پرداخت دیه میشه و جز سوابقش ثبت میشه.و دنبال درمانت باش.چون ناحیه حساسیه الان نمیدونی زخمت چطوریه اصلا با لیزر چیکار کرده‌.ممکن هرچقدر درمانو عقب بندازی آگر زخمی هست یا اسکار زخمی هست گسترده تر بشه.فکر سلامتیت باش.موازی بااین شکایتت رو هم انجام بده.تمام مستندات رو هم جمع کن.تو گوگل سرچ کن یا از یک وکیل حقوقی بپرس چطور پروندت رو میتونه سنگین تر کنه.یکی از اقوام ما مشکلی در جراحی صورتش پیش اومد که عصب صورت قطع شد.حتی توی مطب دکتر از نحوه برخوردشون فیلم گرفته بود برای اثباتش.هرچند عصب صورت ترمیم و جراحی نداره دیگه.ولی باز دنبال کاراش بود.شما هم همینکارو کن اول سلامتیت و بعدم به موازات شکایت.چرا میگم همزمان باهم چون اگر جراحی بعدی کنی و موفقیت امیز باشه دیگه اثبات نمیتونی بکنی

دکتر بیشرف منم منصوره کرمانی با جون خودمو و بچم بازی کرد آنوقت همه جا ازش کامنت مثبت هست من وقت شکا ...

از روی کامنتها تصمیم نگیرید.حضوری برید مریضهارو ببینید بهتره.من از رو کامنت ی دکتری رفتم خیلی ناراصی بودم و رفتم کامنت منفی بزارم هرکاری کردم ثبت نشد.فهمیدم که منفیها ثبت نمیشه.پثبت ها هم که خودشون میتونن با اکامتهای مختلف کامنت بزارن

از روی کامنتها تصمیم نگیرید.حضوری برید مریضهارو ببینید بهتره.من از رو کامنت ی دکتری رفتم خیلی ناراصی ...

تو کدوم سایت نتونستی کامنت منفی بذاری؟

یادم نیست.ولی دکتر نوبت یا همچین چیزی بود که همونجا میشه نوبت هم گرفت.ولی اکثرا همینن و من دیگه نظرا ...

نی نی سایت از اونها هم بدتره.‌همچین تبلیغ میکنن که اصلا نمیفهمی.

خدا لعنتشون کنه منم یبار این بلا سرم اومد

تعریف کن

دکتر سهمیه ای میشه همین مشتی تنبل درس نخون با سهمیه میرن میشن پزشک با جون مردم بازی میکنن خدا از همچ ...

فکر میکنم خودتم سواد درست و حسابی نداشته باشی!

طرف هر سهمیه ای داشته باشه مناطق محروم ، هیئت علمی ، شهدا و.... 

دوست عزیز سهمیه برای ورود به دانشگاست!

و هیچ ربطی به خروجی و درس نخوندن طرف نداره!!!!🤦

اون استاد و دانشگاهی که بهش نمره خروجی میده و می‌فرسته تو جامعه باید یقه اشو بگیرین!

با تکرار همین حرفهای دروغ و بیخود باعث میشین رانتی های دانشگاهی راحت بیان تو جامعه و همچین فاجعه ای بیافرینند!!!!

کی بعضیا میخوان قبل حرف زدن کمی فکر و تحقیق کنن نمی‌دونم🤦🤦🤦🤦🤦