2777
2789
عنوان

چقدر امکان دارهدزدیده بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 64 پست
چقدر حرفای املاکیا تو دل مردم رسوخ کردهملک توی یکسال گذشته بزور 30 درصد رشد کردهبازه 5 سالهبازه ده س ...

دقیقا

ما یه مغازه داریم یادمه هزینه ساختش چیزی حدود 400 گرم طلا شد _زمین از قبل داشتیم ) 

الان 11ساله خالی افتاده 

یعنی اگه اون پول رو داده بودم طلا الان برای خودم میتونشتم سه تا مغازه عین همینو بخرم اونم با زمینش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امنیت !!!من چند مورد اینجوری شنیدم زنه رو خفت کردن بردن واسه طلاهاش

آره واقعا من واسه همین خیلی کم در حد گوشواره و یه گردنبند معمولی استفاده میکنم

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

همیشه خونه بهتره نه ب خاطر سودش ب خاطر اینکه  هم  استرسشا نداری هم از خونه دوباره میتونی طلا بخری 

مگه چند سال عمر می‌کنه آدم که چند سالشا استرس طلا بکشی 

همین دوهفته پیش خونه خریدم ۲۰۰ملیون خونم کشید روش 

انشاالله همه مستأجرا خونه دار شن به حق علی

دقیقاما یه مغازه داریم یادمه هزینه ساختش چیزی حدود 400 گرم طلا شد _زمین از قبل داشتیم ) الان 11ساله ...

تازه مغازه نسبت به مسکونی خیلی بیشتر هم رشد کرده و میشه ازش یه درآمدی کسب کاری داشت

دور از جان شماها، 

یه زمانی میگفتم طرف احمق بوده طلاها و ثروتش رو دفن میکرده، چرا استفاده نمیکرده از ثروتش و ... و سالیان بعد نسل‌هایی بعد پیداش می‌کردن!!

لعنتی کارما اینم داره سرمون میاد!! طفلیا گمونم اون موقع‌هام تنش اقتصادی و امنیتی وجود داشته...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

منماخه اونم دزد زد

آره منم میگم شاید همونم دزد دراد😅

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

حالت خوبه؟طلا حتی نسبت به دلار هم ارزشش بالاتر رفته طی سالیان گذشتهمسکن و خودرو و زمین که شوخیهجدی د ...

والا کلی طلا دارن دورو اطرافیان . بفروشن  هم پول یه زمین نمیشه .

یکی میگفت  کلی طلا دارم  سرویس و کلی النگو و.... شده یک میلیارد تومن ..  زمین هم کم کمش در جاهای دورافتاده میدونی که ۱ میلیارد بیشتره . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دور از جان شماها، یه زمانی میگفتم طرف احمق بوده طلاها و ثروتش رو دفن میکرده، چرا استفاده نمیکرده از ...

من  خودم  به شخصه دویت ندارم طلا انباشته کنم دوست دارم تو لحظه زندگی کنم ولی شوهرم مث من فکر نمیکنه

والا کلی طلا دارن دورو اطرافیان . بفروشن هم پول یه زمین نمیشه .یکی میگفت کلی طلا دارم سرویس و کلی ...

زمینم جای خوب گرونه الان با پول طلا ها ما خونه جای خوب شاید بشه ولی زمین نمیشه

زمینم جای خوب گرونه الان با پول طلا ها ما خونه جای خوب شاید بشه ولی زمین نمیشه

اره دقیقا همینطوریه .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .