مقداری طلا داریم میتونیم باهاش خونه بخریم ولی میگیم شاید طلا بهتر باشه از طرفی هم نگهداریش سخته شما جای ما بودین چکار میکردین؟
نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️
امنیت !!!من چند مورد اینجوری شنیدم زنه رو خفت کردن بردن واسه طلاهاش
آره واقعا من واسه همین خیلی کم در حد گوشواره و یه گردنبند معمولی استفاده میکنم
نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️
یه زمانی میگفتم طرف احمق بوده طلاها و ثروتش رو دفن میکرده، چرا استفاده نمیکرده از ثروتش و ... و سالیان بعد نسلهایی بعد پیداش میکردن!!
لعنتی کارما اینم داره سرمون میاد!! طفلیا گمونم اون موقعهام تنش اقتصادی و امنیتی وجود داشته...
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
دور از جان شماها، یه زمانی میگفتم طرف احمق بوده طلاها و ثروتش رو دفن میکرده، چرا استفاده نمیکرده از ...
من خودم به شخصه دویت ندارم طلا انباشته کنم دوست دارم تو لحظه زندگی کنم ولی شوهرم مث من فکر نمیکنه
والا کلی طلا دارن دورو اطرافیان . بفروشن هم پول یه زمین نمیشه .یکی میگفت کلی طلا دارم سرویس و کلی ...
زمینم جای خوب گرونه الان با پول طلا ها ما خونه جای خوب شاید بشه ولی زمین نمیشه