2777
2789
عنوان

عکس سونو

169 بازدید | 18 پست

سلام دوستان گلم عکس سونو میزارم میشه بگین قد بچه چقدر هستش وزنش ک گفت 3/200هستش ولی یادم رفت قدش بپرسم خودم متوجه نمیشه تو سونو 

زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزده 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
۴۷۲ گرمه

۳کیلوه😐

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

قدشو نزده..حالا چ اهمیتی داره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
ببین قد نزده ولی اندازه استخوان رانش ۷۲ میلی متر ینی تقریبا ۷سانته  عزیزم 😍😍

مرسی عزیزم لااقل یکم ازگیجی بیرون شدم توش مونده بودم گفتم شاید قدش کامل زده ومن متوجه نمیشم

زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند