2777
2789
عنوان

ااحساس خوشبختی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوتو حبس و محدود و دربند کردی پی کاری رو بگیر که بهش علاقه داری خیلی رشته ورزشی هست یکیشو بگیر ادا ...

خانوادم اجازه هیچ کاری بهم نمین

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم

خیر لااقل الان نه ازدواج همیشه خوب نیست ممکنه یکی به تورت بخوره میشه بگی چه کردم کاش برگشتم عقب به همون خراب شده این دردش بیشتره ولی بازم برات دعا میکنم بهترینها نسبت بشه ابجی

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
میای تو خصوصی حرف بزنیم حیلی شبیه همیم و منم الان داعونم

ره درخوس بده

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
خیر لااقل الان نه ازدواج همیشه خوب نیست ممکنه یکی به تورت بخوره میشه بگی چه کردم کاش برگشتم عقب به ه ...

مرسی ممنون

فعلا رو داشته هات تمرکزکن باور کن حکمتی هس منم خونه مادر بود م قدرشو نمیدونسنم عروس شدم ولی مادر پرکشید خالا خیلی غصه میخورم

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
خانوادم اجازه هیچ کاری بهم نمین

تو خونه میشه خیلی کار های ورزشی رو کرد یا هنری و یا علمی

میتونی جلو دید اونا انجام ندی

در حد خودت بهترین باشی خلاصه

اگه اضافه وزن داری برای خودت حرکات شکمی کار کن برقرار و سر کیفت میکنه

به خودت برس

سر حد خودت حتی هزار تومن مثال میگم

پول جمع کن سرمایه گذاری رو طلا کنی برای خودت

طوری زندگی کن که فقط چشم ب راه شوهر نباشی

ا گ خوب زندگی کردن و پیش نگیری بعد ازدواج هم سخت تر پا میگیری شروع کن

یه طوری راضیشون کن بری باشگاه دست ب کار شو

بزن دست و پایی

بکن جست و جویی

Page:iamsina_sw
تو خونه میشه خیلی کار های ورزشی رو کرد یا هنری و یا علمی میتونی جلو دید اونا انجام ندی در حد خودت ...

مرسی