2777
2789
عنوان

مشکل با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 50 پست
عزیزم ببخشید این حرفو میزنم نمیخوام ناراحتت کنم ولی مردی که به زن خودش بی محلی میکنه، سرش یجا دیگه گ ...

عیب نداره گلم ولی از این لحاظ خیلیییی ازش مطمعنم چطوری بگم کلاااا ادم خیلی خیلی سردیه

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
منم مثل شمام تنها نیستی عزیزم بیخیال خودتو اذیت نکن ارزش نداره 

واااای خیلی سخته بخدا خیلیییی منم چون اینطوریه میبینم با من سرده و فقط با خانوادش گرم و همه چیزو به اونا میگه به همین خاطر خانوادش از چشمم افتادن و زود تا اسمشون میاد یا میره پیششون جوش میارم دست خودم نیست هععی  چی بگم چی بگم دلم خیلیییی گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واینم بگم اگه شوهرم بفهمه که مثلا من اطلاعاتی درباره کسی داشتم یا چیزی شنیده بودم و بهش نگفته بودم باهام دعوا میکنه که چرا بمن نگفتی اگرم بهش بگم میگه فضولی همه رو میکنی 

واااای خیلی سخته بخدا خیلیییی منم چون اینطوریه میبینم با من سرده و فقط با خانوادش گرم و همه چیزو به ...

حق داری هرچی بگی منکه بیخیال شدم دارم بع درجه ای میرسم که خودمو بچه هامو تو اولویت بزارم حرفاش وکاراش برام مهم نباشع 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤
حق داری هرچی بگی منکه بیخیال شدم دارم بع درجه ای میرسم که خودمو بچه هامو تو اولویت بزارم حرفاش وکارا ...

عزییزم خدا کمکت کنه گلم درکت میکنم گفتم حداقل بچه دار شیم که حداقل من تنها نباشم با بچم سرگرم شم اونم قبول نمیکنه میگه پنج سال دیگه اخه دیگه امیدی ندارم