2777
2789
عنوان

مشکل با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2431 بازدید | 50 پست
چرا اخلاقه بدش رو میبینی یه مدت خودتو تحویل بگیر گلم ،از نقاط قوت همسرت باهاش حرف بزن البته مستقیم ن ...

همیشه اینجور آدمی بودم،ولی باهام کاری کردی که حتی خودمم فراموش کنم ...این تازه یک نمونه از بدی هاش هست😔😔

همیشه اینجور آدمی بودم،ولی باهام کاری کردی که حتی خودمم فراموش کنم ...این تازه یک نمونه از بدی هاش ه ...

عزیزم شما اونقدر بهش خوبی کن که بدیاش یادش میره که اگه بعد ازده روز خوبی کردن یه روز باهاش سرسنگین شدی خودش دلشتنگ بشه همین الان نشستی یه پیام عاشقانه قشنگ از گوگل بگیروبفرست براش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان وضعیت منم همینه من اسیو درک میکنم من دوساله هرکاری کردم درست نشد الان فقط تو خونم تنهام ساکت سا ...

عزیزم ببخشید این حرفو میزنم نمیخوام ناراحتت کنم ولی مردی که به زن خودش بی محلی میکنه، سرش یجا دیگه گرمه ...اینو دیدم که میگم

اصلا آدم مقایسه گری نیستم توی هیچ چیز ...اما اون خیلی خودخواهه اخه مگه میشه ادم با شوهر خودش حرف نزن ...

ما که تو زندگی شما نیستیم.شاید مادر خواهرش اینقدر تو زندگیشون مثلا اهل غیبتو جاسوسی و سخن چینی هستن که شوهرت متنفر شده و میخواد زنش مثل اونا نباشه یه زن متفاوت باشه تو هم قلق شو پیدا کن از اون راه وارد شو مثل موم نرمش کن

اصلا آدم مقایسه گری نیستم توی هیچ چیز ...اما اون خیلی خودخواهه اخه مگه میشه ادم با شوهر خودش حرف نزن ...

مردا یکی از نقطه ضعفاشون خونوادشونه گلم ما هیچ موقع نباید به خودمون اجازه بدیم باهاشون اونقدر راحت باشیم همیشه یه ذره رودروایسی بین خودمون ومادر شوهرم خواهر شوهرام باید باشه گلم

مردا یکی از نقطه ضعفاشون خونوادشونه گلم ما هیچ موقع نباید به خودمون اجازه بدیم باهاشون اونقدر راحت ب ...

مممنون از راهنمایی های قشنگت بانوی مهربان ممنون که وقت گذاشتی عزیزم😚

والا شوهر منم اصلا ن پیشم حرف میزنه ن چیزی وقتیم میخوام بشینم باهاش حرف میزنم زود میگه ول کن کم درمو ...

منم مثل شمام تنها نیستی عزیزم بیخیال خودتو اذیت نکن ارزش نداره 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤

دقیقا ویژگی های شوهر منو گفتی اصلا جلوش اسم کسی نیار ک میگه خیانت کردی و اینا منم برای بردار شوهرم رفتن خاستگاری ب من نگفتن منم اصلا ن چیزی پرسیدم ن چیزی یک ماه بعدشم ب خاطر شکاکی نامزدی بهم خورد بازم چیزی ن خودش و ن خانوادش پرسیدم  تازه از دهن مردم شنیدم ب هر حال تو هم نسبت بهشون یی اهمیت باش و بی ارزش بدون خانواده اش رو و آرامش خودت رو بخاطر آدم های بی ارزش زندگیت ک هیچ سودی برات ندارن بهم نرزیز

عزیزم اینجور ک من فهمیدم او از حرف زدن بدش میاد تو اگ درباره اب و هوا هم بش بگی میگ ب من و تو چ 

درنتیجه فک کن وجود نداره باهاش حرف نزن 

با مامانت با زن داداشت با هر کی ک راحتی زنگ بزن برو خونه شون صحبت کن

الان خیلی دیره اما بنظرم ازدواج با مردی ک خانوادش مخالفن یا دختر اگ خانوادش مخالف باشن و ازدواج کنه از ریشه غلطه

مممنون از راهنمایی های قشنگت بانوی مهربان ممنون که وقت گذاشتی عزیزم😚

فدات بشم ان شاءالله که چند روز بعد با یه لب خندون با یه دل خوش بیایی وبنویسی همسرم بهترینه بهتریناس برا من ان شاءالله

فقط من انقدر اتهام و بی همدم ... که دلم میخواد تو کوچه وایسم به یکی بگم بیا یکم باهات حرف بزنم😔

عزیز نگو اینجور تنهام همون مرد بداخلاق کم کم به امید خدا میشه بهترین رفیقه تنهاییات وبهترین همدم زندگیت اقاتو که صداش میکنی به اسم کوچیک صداش نکن یه جورایی خاص بگو گلم عمرم عشقم اقاییم یا اسمش رو یه میم بزار اخرش صداش کن به رو خودشون نمیارن ولی ته دلشون کیف میکنن گلم  

من خودم برات مثال میزنم نامزدم نظامیه خیلی هم جدی همه میگن خیلی بداخلاق بوده هیشکی جرأت نمیکرد بهش بگه سلام امروز که میره سر کار اگه هر سه چهار ساعت حالی ازم نپرسه یا خدای ناکرده یه لحظه حس کنه از چیزی اذیتم یا نگرانم تمومه دنیارو بهم میریزه تا حالم خوب بشه ما زنا مردامونو میسازیم گلم مرد فقط میخواد پیشه زنش محکم باشه ومقتدرترین مرد دنیا گلم