2777
2789
عنوان

چقد بهمم ریخته

104 بازدید | 3 پست

سلام.

بچه ها یه کمک میخوام.

دختر عموی همسرم که ده سال پیش قبل ازدواجمون یه چیزایی بینشون بوده.نامزد بودن از سمت همسرم بهم زدن.

الان مدتیه استوریای همسرمو ریپلای میکنه،چیز خاصی نمیگه،

پدرش مرده بود همسرم مدتی استوری تاثر امیز میذاشت اینم نظر میداد.

همسرم بمن گفته،منم ناراحتم چرا باید دایرکت یه مرد متاهل پیام بزاره.ولی من سطح پایین نیستم برم بش بگم فک کنه خیلی آدم مهمیه و تونسته ذهنمو مشغول کنه.فقط

حالا من میخوام یه استوری تو پیج خودم بزارم که یه تیکه باشه ک بفهمه من میدونم و خودشو جمع کنه.

یه نظری بدین

دختر پاییز
اگه دراین حد مهم نیست دیگه وقتی همسرتون یه چیزی میذاره باید یه واکنشی بده دیگه بهتره اگر حساسید رفتا ...

همسرم برای عموشون یه هفته پیش استوری گذاشت و بعدم ایشون نظر داده بود؛دیروز ولی بیخود پیام داده بود بعدم خودش پاک کرده بود.مشخصه داره دست و پا میزنه سر حرف باز کنه.همسرم ادم متشخصی وظیفش بوده برای عموش اظهار ناراحتی کنه.

دختر پاییز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم برای عموشون یه هفته پیش استوری گذاشت و بعدم ایشون نظر داده بود؛دیروز ولی بیخود پیام داده بود ب ...

نمیدونم شناختی ازشون ندارم که بخوام اظهار نظر بکنم 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش