2777
2789
عنوان

پریود شدن چند روز بعد از پاکی

112 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من قصد بارداری دارم ،و درحال اقدامم ،الان ۲ ماهه که چند روز بعد از پاک شدنم دوباره پریود میشم ،این چند روز که میگم تقریبا ۱۰ روز بعد پریودیه

کلی اعصابم خورده ،سونوگرافی دادم هیچ مشکلی نداشتم ،فقط اینو بگم که کم کاری تیرویید دارم و دارو مصرف میکنم 

معمولا هم وقتی اقدام دارم این اتفاق میوفته 

الان دسترسی به دکتر ندارم ،خیلی ترسیدم و نا امیدم 😟

نمیدونم دلیلش چیه 

شاید از استرسه 

شاید گرمی میخوری؟

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم دلیلش چیه شاید از استرسه شاید گرمی میخوری؟

راستش اردیبهشت ماه واسه اینکه رحمم گرم بشه توی دوران پریود خیلی دمنوش و گرمی خوردم از اون موقع به بعد من پریودام ریخت بهم و توی سیکلم لکه بینی دارم و...اما دوماهه که بعد پاک شدن اینطوری باز پریود میشم اما با خونریزی کم 

دکتر بهم ال دی داد واسه سه ماه من یکماه خوردم خیلی اذیت شدم دیگه نخوردمش 

خیلی ناراحتم 

هرمونات بهم میریزه بیشترم از تیروئیدته حتما برو دکتر چرا دسترسی نداری ی اسنپ بگیر حتما برو

خب باید قبلش نوبت داشته باشم ،نوبتم که الان بگیرم زود زود دو هفته دیگه میدن بهم 

استرسمصرف نامنظم دارو کیست تخمدانپولیپ رحمو عفونت دلیلش میتونه باشه

از نظر رحمی کاملا سالم بود سونوگرافیم 

اما نمیدونم از تیروئیدم هست یا نه ،به دکتر غددم که گفتم میگفت اصلا ربطی به بهم ریختن پریود و این چیزا مداره تیرویید😑

راستش اردیبهشت ماه واسه اینکه رحمم گرم بشه توی دوران پریود خیلی دمنوش و گرمی خوردم از اون موقع به بع ...

شاید همون گرمی خوردن سیکلت رو بهم ریخته... البته استرسم بی تاثیر نیس 

آزمایش هورمونی دادی؟

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

فردا میخوام آزمایش بدم

آره بده 

انشالله چیزی نیس نگران نباش