ممنپنم ازتون برم ببینم ،من چون کرج هستم و کسی از آشنایان تو این رشته نیست واقعا برام سخته پیدا کردن ...
ولی برای خانمهایی که به هردلیل نمیتونن دانشگاه برن خیلی مناسب هست من زنداییم بیشتر از 15 ساله داره میخونه تو جامعه الزهرا ولی هنوز تموم نکرده چون 3 تا بچه داره همش مرخصی میگیره اون ها هم برای شرایط خیلی همکاری میکنن آخه قبلا برای هربچه 3 سال مرخصی میدادن الان 2 سال شده
آقای دلهای جوون و پیر🔸یاحسین تویی نعم الامیر من گدات آقا😔 هرچی دارم همه کرمته. آرزو من حرمته کربلات آقا😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا من که نمیبخشم اونهایی رو که از ما غول میسازن تو ذهن بقیه فک کن حدود 17 سال پیش شهریه پدر من 20 ...
ده سال پیش حقوق ثابت ۳۳۰ تومن بود، ۱۷ سال پیش ۲۰۰ تومن خیلی لاکچری بوده
در ضمن اینهمه رشته، کدوم شون پول گرفتن؟حوزوی ها خون شون ک رنگین تر نیست، پس پولی که میگیرن مفته
نبخش
از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
حوزه برای خانمها مداری مختلفی داره حوزه آمنه جامعه الزهرا ، حوزه علمیه هم هست من مدرسه جامعه ا ...
عه منم جامعه الزهرا ترم چندی؟؟؟ 😍😍
بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا میخوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵🥰....هدف دوم ۹۰😍...هدف سوم ۸۵🤩🥳
ده سال پیش حقوق ثابت ۳۳۰ تومن بود، ۱۷ سال پیش ۲۰۰ تومن خیلی لاکچری بوده در ضمن اینهمه رشته، کدوم شو ...
چی میگی شما خانوم. شغلشونه....شغلش طلبگی هست بعدشم میرن برای تدریس و تبلیغ یا کارهای فرهنگی.... شما میتونید تصور کنید از صبح تا شب درس خوندن دائم جقدر دشواره برای این شغل... مگه کارمند خونش رنگین تره؟؟ داداشم ده ساله توی نقاط محروم تبلیغ میکنه و پدرمم توی مناسبت های مختلف میره تبلیغ برای روشن شدن فکر کسایی که دوست دارن راه اصلی رو پیدا کنن. شما چه میدونید از سختی های این راه...
بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا میخوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵🥰....هدف دوم ۹۰😍...هدف سوم ۸۵🤩🥳